Weg van de drukte van het Autosalon bieden Mercedes-Benz concessiehouders gepersonaliseerde luxe-beleving in de beslotenheid van de Magical Garage Showrooms.

Brussel. Mercedes-Benz is niet aanwezig op het autosalon. Wel tilt ze de Autosalon-beleving naar een hoger – en dus luxueus en gepersonaliseerd – niveau in de showrooms van haar concessiehouders. Deze worden voor de gelegenheid omgetoverd in Magical Garages waar een luxueuze all-in zintuigelijke beleving voor klanten, prospecten en fans van het merk met de ster centraal staat. De ideale setting om de wereld van innovaties van het merk met de ster in alle rust te ontdekken. Speciaal voor deze gelegenheid vergezelt de uniek voor Mercedes-Benz ontworpen Freeside Mood fragrance – ontleend aan de S-Klasse – de bezoekers in alle Mercedes-Benz showrooms in België en Luxembourg.

Met deze nationale geurmarketingcampagne prikkelt en versterkt Mercedes-Benz de zintuigelijke all-in beleving van de Magical Garage. De stilte van het Mercedes-EQ gamma prikkelt de oren, net zoals het Dolby Atmos dat een state-of-the are geluidsbeleving naar de cockpit van de auto brengt. Met eigen ogen de diverse modellen, designs en kleuren zien. Het interieur beroeren en het stuur in handen nemen met het tactiele zintuig. De smaakpapillen worden op scherp gesteld met het cateringaanbod. En het ruiken? Niet alleen kan je de geur van een nieuw interieur opsnuiven. Met de nationale Freeside Mood geurcampagne kan je dat bovendien doen in een ontspannen sfeer – met dezelfde geurbeleving in alle Mercedes-Benz Showrooms of Magical Garages.

Lichtheid van het zijn

De Freeside Mood fragrance is het signatuur bouquet dat speciaal voor de S-Klasse, het vlaggenschip van Mercedes-Benz, werd ontwikkeld. De Freeside Mood fragrance laat de lichtheid van het zijn ruiken. Het harmonieuze samenspel tussen bruisende citruselementen en de scherpte van theebladeren zet de hoofdtoon van deze parfum, die verder wordt aangevuld met een fleurige rozentoets en snufjes cederhout en patchouli. Deze creatie maakt dat Freeside Mood staat voor authenticiteit en natuurlijkheid; de ideale ingrediënten voor om te ontspannen te midden van de vaak dagelijkse, hectische routine.

De Freeside Mood fragrance werd speciaal voor Mercedes-Benz ontwikkeld. Meer bepaald voor het AIR-BALANCE systeem van de S-Klasse. Het AIR-BALANCE maakt deel uit van de optionele ENERGIZING AIR CONTROL Plus uitrusting dat op filtratie, sensoren, een displayconcept en airconditioning is gebaseerd. Het ENGERGIZING AIR CONTROL zuivert dankzij de hepa-filter de binnenkomende lucht en samen met het AIR-BALANCE zorgt het voor gezuiverde, geïoniseerde en geparfumeerde lucht in het interieur van de auto. Binnen het Mercedes-Benz gamma heeft elk model zijn eigen, specifieke geur op maat ontwikkeld.

Deze geurmarketing campagne wordt opgezet in samenwerking met Emoliquids, die de geurinstallatie in alle Mercedes-Benz Showrooms verzorgt.
https://www.emoliquids.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait