Orfys opnieuw partner van het Kroon-Oil BRC

Een programma van 8 BRC-manches voor
Niels Reynvoet en Willem Verbeke 

Ook in 2023 zal Orfys partner zijn van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship en zo bijdragen tot de uitstekende promotie van het kampioenschap.
“We zijn heel tevreden over de return die ons partnership met het Kroon-Oil Belgian Rally Championship heeft opgeleverd,” vertelt Kurt Reynvoet. “Uit de reacties die we krijgen van onze leveranciers en klanten, blijkt dat Orfys goed aan bod komt in de televisiereportages van het Belgisch rallykampioenschap,” vertelt Kurt Reynvoet.

Orfys zal dit seizoen ook weer een belangrijke rol spelen op sportief vlak, want Niels Reynvoet en Willem Verbeke werken een mooi programma van 8 wedstrijden in het Kroon-Oil BRC af.
“Het is duidelijk dat Niels vorig seizoen progressie heeft gemaakt. In het slot van het seizoen bewees hij dat hij onder druk kan presteren. Hij won de slotmanche van de Stellantis Rally Cup in de Spa Rally en in de Rally van Kortrijk klopte hij favoriet Vincent Verschueren na een erg spannend duel. Die progressie is ook opgemerkt, waardoor Niels en Willem een mooi programma kunnen afwerken in 2023,” vervolgt Kurt Reynvoet.

Citroën C3 Rally Cup
Dat programma heeft veel te maken met de keuze van de auto: een Citroën C3 Rally2 van DG Sport.
“We maken inderdaad de overstap naar een Citroën C3 Rally2 dankzij steun van Stellantis & You. Ik ben ervan overtuigd dat de Citroën C3 Rally2 heel competitief is in België. Dat heeft Stéphane Lefebvre vorig jaar bewezen. Ons programma omvat de 6 manches van de Citroën C3 Rally2 Cup, georganiseerd door DG Sport. In dat kader rijden we de South Belgian Rally, de TAC Rally, de Rally van Wallonië, de Ardeca Ypres Rally, de East Belgian Rally en de Spa Rally. Daarnaast zullen we ook aan de start komen van twee wedstrijden in onze regio, de Aarova Rally, mijn thuisrally die me zeker goed ligt, en de Omloop van Vlaanderen. Samen goed voor 8 manches van het Kroon-Oil BRC, met 5 championship events en 3 manches van de Cup,” vertelt Niels Reynvoet.
Een programma waarmee hij een gooi kan doen naar de titel.
“Ik ga geen ambities uitspreken. In de South Belgian Rally wil ik de auto leren kennen en punten sprokkelen om vanaf de TAC Rally een versnelling hoger te schakelen. Die rally ken ik goed en daar wil ik scoren. Voor de South Belgian Rally gaan we nog twee dagen testen samen met Stéphane Lefebvre. Wellicht kan hij me nog wat nuttige tips geven, zoals Freddy Loix in het verleden ook een geweldige coach van me was.”

Samen met Willem Verbeke
Niels Reynvoet zal in de Orfys-Citroën genavigeerd worden door zijn halfbroer Willem Verbeke. “We hebben inderdaad beslist om terug samen te rijden, want uiteindelijk werd ik niet beter van het rijden met andere copiloten en samen met Willem heb ik mijn mooiste resultaten behaald,” besluit Niels Reynvoet.

Naast de kleuren van Orfys, zullen Niels Reynvoet en Willem Verbeke ook gesteund worden door Fleetassistance, Plenion, Stellantis & You, Pro Lease en DG Sport. Afspraak in de South Belgian Rally voor de eerste afspraak met de Orfys Citroën C3 Rally2 van Niels Reynvoet en Willem Verbeke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait