ESPRIT DE VOYAGE COLLECTION: FOCUS OP DE EXPERTISE VAN DS AUTOMOBILES

  • DS Automobiles presenteert zijn eerste collectie. Geïnspireerd door de mode-industrie, brengt het een extra vleugje haute-couture naar modellen geïntroduceerd door DS Automobiles.
  • Deze eerste collectie wordt gelanceerd met ESPRIT DE VOYAGE, gekenmerkt door lichte interieurs met exclusieve afwerkingen en veel apparatuur om reizen te inspireren.
  • De ESPRIT DE VOYAGE Collection wordt geïntroduceerd op DS 4 en DS 7.

 

Net als modehuizen en in de traditie van de Franse kunst van reizen, introduceert DS Automobiles zijn eerste collectie. De collectie is ontworpen om de expertise van het merk te verbinden met zijn expressiegebieden en weerspiegelt dynamisch de wens van DS Automobiles om te delen met liefhebbers van verfijning en technologie.

De eerste DS Automobiles Collection heet ESPRIT DE VOYAGE en wordt in 2023 verkocht op de vier continenten waar het merk aanwezig is: Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE: een duidelijke inspiratie en een licht interieur

Op basis van DS 4 RIVOLI introduceert DS 4 ESPRIT DE VOYAGE exclusieve details en veel extra standaarduitrusting.

Het interieur van de DS 4 ESPRIT DE VOYAGE introduceert een exclusief vleugje licht, met een speciale heldere tint en een ongeëvenaarde savoir-faire. Symbolisch voor ontsnapping, is de cockpit gehuld met Pebble Grey op de nerf lederen stoelen plus een harmonieuze nieuwe tint Granite Grey op de zijbekleding en de Nappa lederen dashboardbekleding.

De details benadrukken de expertise van de vakmensen van DS Automobiles. Op het dashboard illustreert esprit DE VOYAGE-reliëf op speciaal leer de wens om de expertise van DS Automobiles uit Parijs te stralen. De voorstelling van een kaart van Europa wordt getekend door spaken gecentreerd rond een Clou de Paris, die het startpunt en de plaats symboliseren waar deze collectie werd bedacht: de DS DESIGN STUDIO PARIS. De dorpels zijn ook voorzien van de ESPRIT DE VOYAGE-signatuur met deze iconische kaart, terwijl de rand van de matten een speciale kleur introduceert waarvan het grijs in lijn is met het interieur.

Buiten, op de spiegelbehuizingen, is het lasergeëtste ontwerp opzettelijk gewijzigd om beweging en aerodynamica te suggereren en daarom de reis te symboliseren. De voorkant is voorzien van glanzend zwarte DS WINGS tussen de DS MATRIX LED VISION-koplampen en de grille versterkt met chromen accenten. De raamomlijstingen en de kofferstrip zijn bekleed met elegante Gloss Black-bekleding. De 19-inch wielen, genaamd CANNES, zijn diamantgeslepen met matte lak en introduceren een nieuwe matte Antraciet Grey kleur.

Zes carrosseriekleuren kunnen worden gecombineerd met een Perla Nera Black dak: Gelakt Grijs met vergelijkbaar gekleurde vlak passende deurgrepen; Platinum Grey, Crystal Pearl, Perla Nera Black, Pearl White en Velvet Red.

Naast de basisuitrusting die PROXIMITY KEYLESS ENTRY &START, parkeersensoren voor en achter met achteruitrijcamera, DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY, DS IRIS SYSTEM infotainment, DS SMART TOUCH, DS DRIVE ASSIST niveau 2 autonoom rijden en de DS MATRIX LED VISION koplampen omvat, voegt DS 4 ESPRIT DE VOYAGE het Electric Seat Pack toe met verwarmde, masserende en gekoelde voorstoelen, verwarmd stuurwiel, elektrisch bedienbare achterklep, aluminium pedalen en akoestisch gelamineerde zijruiten.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE wordt aangeboden in de plug-in hybride E-TENSE 225 versie, evenals met PureTech 130 benzine- en BlueHDi 130 dieselmotoren. Bestellen kan op 8 maart, prijzen vanaf 44.550 euro in Frankrijk.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE : Uiting geven aan een verlangen naar vrijheid.

De Franse reiskunst van de ESPRIT DE VOYAGE-collectie wordt vertegenwoordigd door unieke verfijning, gemaakt van materialen en kenmerkende patronen voor deze collectie. De DS 7 ESPRIT DE VOYAGE is gebaseerd op de RIVOLI-bekleding en onderscheidt zich met een exclusief licht lederen interieur en een verbeterde standaardspecificatie.

Clou de Paris, een erfenis van de iconische guillochage-reliëfs van Parijse horlogemakers, betekent de locatie van DS DESIGN STUDIO PARIS van waaruit spaken zich uitstrekken over een kaart van Europa. Dit ontwerp, gemaakt voor ESPRIT DE VOYAGE, wordt op meerdere manieren uitgevoerd in deze collectie.

Op het dashboard is het Pearl Grey nappaleder in warmte reliëf gemaakt met behulp van een techniek die is ontwikkeld door ambachtslieden van DS Automobiles om deze unieke vorm te verlichten. Deze lijnen worden herhaald op de dorpels en logo’s van de voorportier, evenals op de speciaal afgewerkte buitenspiegelbehuizingen.

Lichte en felle kleuren zijn te zien binnenin op nerf lederen stoelen en nappaleder bekleding met een Pearl Grey-kleur die specifiek is voor deze collectie. De matten krijgen ook een unieke afwerking met een randkleur die is herzien om in perfecte harmonie te zijn met de lichte tonen van de cockpit.

Buiten is de ESPRIT DE VOYAGE-handtekening op de deuren te zien en de spiegelbehuizingen hebben een speciaal lasergeëtst patroon. De vorm wordt benadrukt door de Gloss Black-afwerking op de DS WINGS, raamomlijstingen, dakdragers en frontvalance, gecombineerd met een grille die ook Gloss Black is afgewisseld met chromen accenten. Ook de exclusieve 19-inch wielen, OYAMA genaamd, hebben een speciale kleur.

Er worden zes carrosseriekleuren aangeboden: Pearl White, Crystal Pearl, Lacquered Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black en Sapphire Blue.

Naast de standaarduitrusting met PROXIMITY KEYLESS ENTRY &START, parkeersensoren voor en achter met achteruitrijcamera, DS IRIS SYSTEM infotainment en DS PIXEL LED VISION 3.0 koplampen, voegt DS 7 ESPRIT DE VOYAGE verwarmde, masserende en gekoelde voorstoelen, verstelbare rugleuningen voor de achterbank, aluminium pedalen, PolyAmbient interieurverlichting, akoestisch gelamineerde zijruiten en elektrisch bedienbare achterklep met handsfree toegang toe.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE wordt aangeboden als E-TENSE 225 en E-TENSE 4×4 300 plug-in hybride versies, evenals met een BlueHDi 130 dieselmotor. Bestellen kan op 8 maart met prijzen vanaf 52.500 euro in Frankrijk.

 

ZICH HERINNEREN

  • DS Automobiles introduceert zijn eerste collectie met DS 4 en DS 7.
  • Met DS 4 ESPRIT DE VOYAGE en DS 7 ESPRIT DE VOYAGE zet DS Automobiles zijn expertise op het gebied van lichte interieurs en exclusieve specificaties uiteen.
  • DS 4 ESPRIT DE VOYAGE en DS 7 ESPRIT DE VOYAGE zijn verkrijgbaar met multi-energie aandrijflijnen, met name E-TENSE plug-in hybride versies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait