Techno Classica 2023: Volkswagen viert 50 jaar Passat

Volkswagen maakt dit jaar zijn rentree op de Techno Classica. De grootste oldtimerbeurs ter wereld is voor Volkswagen Classic een gelegenheid om het 50-jarig bestaan van de Passat te vieren met de slogan “Immer wieder neu” (“Zichzelf altijd opnieuw uitvinden”). Het jaar 1973 zag de lancering van de Passat, een gloednieuwe modelfamilie uitgerust met een watergekoelde motor. Het was het begin van een wereldwijd succesverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Om deze mijlpaal te bereiken, zullen vijf speciaal geselecteerde Passat-tentoonstellingen te zien zijn in Essen.

Techno Classica 2023: Volkswagen viert 50 jaar Passat
Passat B1 L Estate uit 1974
Techno Classica 2023: Volkswagen viert 50 jaar Passat
Passat B2 CL Formule E vanaf 1983
Techno Classica 2023: Volkswagen viert 50 jaar Passat
Passat B3 Estate GT G60 Syncro uit 1991
Techno Classica 2023: Volkswagen viert 50 jaar Passat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait