EEN OPROEP VAN DROMENVANGERS.

Beste,

 

Ik ben Charlotte Herbots, stafmedewerker bij Present vzw, een organisatie die vrijwilligers in de zorg ondersteunt over heel Vlaanderen. Dat doen we door administratieve omkadering te bieden, maar ook door vormingen en ontmoetingsmomenten te organiseren, verzekeringszaken te behartigen en de vrijwilligers en hun verantwoordelijken bij te staan bij vragen of bekommernissen. Daarnaast hebben we twee projecten: Joka en Dromenvangers.

 

Met Dromenvangers vervullen we de dromen van de mensen die in onze voorzieningen verblijven. Dat zijn heel uiteenlopende dingen: van lekkere frietjes eten, een dag naar zee tot nog eens gaan vissen. Het is een prachtig project, waarmee we hopelijk heel wat mensen gelukkig gaan maken.

 

Ik mail je dus in verband met dit project: een van de dromen die we binnengekregen hebben is van Carolina.  Zij houdt enorm veel van auto’s, maar kan zelf niet meer autorijden. Ze droomt ervan om eens mee te mogen rijden in een blauwe BMW. We hebben zelf al oproepen gedeeld, maar tot nu toe geen reactie gehad. We vroegen ons dus af of jullie eventueel onze oproep zouden willen delen op jullie kanalen om zo een groter publiek te bereiken en hopelijk onze reddende prins in een blauwe BMW te vinden 😉

 

Als jullie nog vragen hebben, stuur me gerust een mailtje of bel ons op 02 248 10 42.

 

We kijken jullie reactie hoopvol tegemoet!

 

 

Warme groeten,

 

Charlotte Herbots

Stafmedewerker communicatie
Present vzw
Liefdadigheidstraat 39 1210 Brussel
02 248 10 42
www.presentvzw.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait