Wereldpremière voor de efficiëntiekampioen: Volkswagen ID.7 met een actieradius tot 700 km (WLTP)

Volkswagen presenteert nu de nieuwe ID.7, het eerste wereldwijde elektrische model van het merk voor de hogere middenklasse. De combinatie van actieradius tot 700 kilometer (WLTP)02, superieure aandrijflijn, ruim interieur en premium technologieën maken van de ID.7 een comfortabele limousine voor lange afstanden en opent een nieuw segment voor de ID.-familie. Het bijna vijf meter lange model heeft ook een verbeterd klantgericht bedieningsconcept en een hoogwaardige uitstraling. De lancering van de ID.7 staat gepland voor dit jaar in Europa en China, en vanaf 2024 in Noord-Amerika.

Volkswagen ID.7

01

Volkswagen ID.7

01

Volkswagen ID.7

01

Volkswagen ID.7

01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait