Automobili Lamborghini viert zijn eerste 60 jaar met een video gewijd aan zijn mensen

De sterren zijn de medewerkers, sleutelfiguren in het succes van het bedrijf

Sant’Agata Bolognese, 23 juni 2023 – Mensen centraal. Dit is de filosofie waarmee Automobili Lamborghini een video opdraagt aan zijn werknemers om het 60-jarig bestaan van het bedrijf te vieren. Een geschiedenis die ongelooflijke prestaties, innovaties en doorbraken heeft gekend, allemaal met één gemene deler: menselijk kapitaal. De vele behaalde successen zouden niet mogelijk zijn geweest zonder een groep mensen verenigd in de wens om specifieke doelen te bereiken, dankzij hun vaardigheden, passie en liefde voor het merk en aandacht voor detail, met de vastberadenheid om alle fans de absoluut beste producten op de markt te bieden. Met deze video wil het bedrijf alle mensen vieren en bedanken die, dag na dag en gedurende deze 60 jaar, zich hebben ingezet en blijven inzetten om van Lamborghini-auto’s echte wereldwijde iconen te maken. Want “Lamborghini is iedereen die het heeft gevormd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait