Nissan Belux en Nissan Nederland bundelen de krachten om samen sterk te staan als Nissan Benelux

Aartselaar – Nissan Belux en Nissan Nederland bundelen hun krachten en vormen samen Nissan Benelux. Met een gepassioneerd team onder leiding van Jérôme Saigot, stelt deze verandering Nissan in staat om beter in te spelen op de veranderende behoeften en verwachtingen van zijn klanten.

Per 1 juli 2023 zullen de krachten van de twee entiteiten gebundeld worden onder een nieuwe organisatie, Regional Business Unit (RBU) Benelux, met Jérôme Saigot aan het roer als Managing Director.

Nissan beoogt de commerciële ontwikkelingen op de Benelux-markten voort te zetten, met behoud van de kwaliteit van zijn netwerk en het opbouwen van een duurzame relaties met zijn klanten.

“Deze fusie zal synergiën creëren en vele voordelen op verschillende gebieden voor onze klanten, medewerkers en dealers”, zegt Jérôme Saigot, Managing Director van Nissan Benelux. “We werken samen om de ontwikkeling van het merk Nissan voort te zetten en de nieuwe uitdagingen van de transformatie van de auto-industrie aan te gaan door ons te richten op elektrificatie, digitalisering van het klanttraject en bredere veranderingen in het koopgedrag van klanten.”

De voltallige directie van RBU Benelux bestaat uit:
Managing Director Nissan Benelux – Jérôme Saigot
Head of Sales Nissan Benelux – Pierre-Emmanuel Bussiere
Head of Marketing Nissan Benelux – Rémy Le Gall
Head of Aftersales Nissan Benelux – Lars Ekering
Head of Human Resources Nissan Benelux – Elvir Petinic
Head of Dealer Network Development and Customer Quality Nissan Benelux – Laurent Brener
Head of Communications Nissan Benelux – Melvin Keuter

Het Benelux-team wordt verdeeld over de bestaande vestigingen van Nissan in Nederland en België.

 

Over Nissan in België
Voor meer informatie over onze producten, diensten en toewijding aan duurzame mobiliteit, bezoek nissan.be. U kunt ons ook volgen op FacebookInstagramTwitter en LinkedIn. Bekijk onze recentste video’s op YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait