ROLLS-ROYCE MOTOR CARS PRESENTEERT HEDENDAAGSE OPDRACHTEN OP FESTIVAL OF SPEED

  • Rolls-Royce Motor Cars toont hedendaagse expressies op Festival van de Snelheid
  • Collectie gepresenteerd op Festival’s Laundry Green, grenzend aan Goodwood Huis
  • Rolls-Royce Spectre, de eerste volledig elektrische auto van het merk, zal te zien zijn op het evenement
  • Rolls-Royce Spectre gaat naar de legendarische Hillclimb

“Elk jaar genieten autoliefhebbers van het ultieme viering van de autosport op het prestigieuze Festival of Speed, set op het prachtige terrein van het historische Goodwood House. Dit evenement, met zijn nabijheid van het huis van Rolls-Royce, is altijd een Belangrijke gelegenheid in onze jaarkalender. Dit jaar is echter van Bijzondere betekenis – het markeert het eerste jaar dat onze all-electric, ultra-luxe, super coupé, Spectre, zal te zien zijn op het Festival of Speed. Spectre is de meest verwachte Rolls-Royce ooit, en we zijn erg trots om dit te presenteren transformatieve auto op het evenement van dit jaar. Naast Spectre hebben we zijn verheugd om een levendige en boeiende assemblage van auto’s, speciaal gemaakt voor het Festival of Speed van dit jaar. Wij kijken uit naar de gelegenheid om gewaardeerde klanten, gewaardeerde dealerpartners en mediavrienden tijdens deze Opmerkelijke gelegenheid.”
Boris Weletzky, Regional Director, Verenigd Koninkrijk, Europa en Centraal-Azië

Rolls-Royce Motor Cars viert een hoge hedendaagse aanwezigheid op het Festival of Speed van dit jaar. Weergegeven op de Laundry Green van het festival, grenzend aan Goodwood House, een prachtig in opdracht Phantom, Ghost, Cullinan en Spectre zullen Elk biedt een unieke, prachtige uitdrukking van het ongeëvenaarde merk vakmanschap. De aanwezigheid van het merk op het evenement van dit jaar komt als de bedrijf viert 20 jaar productie in het huis van Rolls-Royce, bij Goodwood.

ROLLS-ROYCE SPECTRE

In 2021 heeft Rolls-Royce Motor Cars een historische aankondiging die de geschiedenis van het merk voor altijd zou bepalen. Rolls-Royce Motor Cars verklaarde zich te committeren aan elektrische technologie zowel door Spectre aan te kondigen, een volledig elektrische supercoupé, als door eind 2030 zou het volledige portfolio van het merk volledig zijn elektrisch. Sinds dit belangrijke moment in de legendarische geschiedenis van Rolls-Royce, Spectre heeft een opmerkelijke reis gemaakt, waaronder het voltooien van een zeer veeleisend testprogramma van 2,5 miljoen kilometers. Afgelopen oktober werd Spectre aan de wereld onthuld op de De thuisbasis van Rolls-Royce in West Sussex, en reactie van ’s werelds Opinieleiders over de hele wereld zijn ondubbelzinnig positief. De De eerste leveringen aan klanten vinden plaats in het vierde kwartaal van 2023.

Nu, voor de eerste keer ooit, zal Rolls-Royce Spectre gepresenteerd op het Festival of Speed van dit jaar. Gepresenteerd in tweekleurig Chartreuse en Black Diamond, deze uitdrukking van de merken Genrebepalende auto straalt stoere moderne luxe uit. Om de exterieur en benadrukken Spectre’s dynamische aanwezigheid en bekwaamheid, Drieëntwintig inch wielen worden op de auto gemonteerd – de eerste keer In bijna honderd jaar dat het merk wielen heeft uitgerust van Dit postuur en formaat tot een tweedeurs coupé. Chartreuse interieur afspraken echoën de buitentint, terwijl Grace White en Peony Pink Creëer een kalmerende en serene esthetiek in de cabine.

Naast de aanwezigheid van Spectre op de stand, Rolls-Royce Spectre, zal de beroemde Hillclimb-baan in Goodwood beklimmen tijdens de Supercar Run van het festival.

ROLLS-ROYCE PHANTOM

neemt een werkelijk unieke positie in aan de top van luxe, Phantom Extended kent geen onderscheidinging rivaal. In plaats daarvan, met zijn Gezellig interieur suite, heerszuchtig design, en bijna grenzeloos ruimte voor personalisatie, Phantom definieert de barometers van luxe, en zal daarom terecht weer een prominente plaats innemen op de tribune op de Inspiratie

voor de ingebruikname van een Rolls-Royce komt van een verscheidenheid aan bronnen, en Rolls-Royce’s zeer getalenteerde collectief van ambachtslieden, ontwerpers en ingenieurs zijn in constante bewondering, intriges en ontzag voor de wensen, dromen en visies van klanten voor hun automobiel.

Voor het Festival of Speed van dit jaar is inspiratie gehaald uit de wereld van de jacht, een populair tijdverdrijf onder Rolls-Royce’s illustere clientèle. Een passende exterieurkleur – Submariner Blue – was geselecteerd voor deze unieke opdracht. De maritieme connotaties in deze kleurnaam zijn niet toevallig: Submariner Blue is een zeer rijke kleur, het nabootsen van de diepe tinten van de oceaan.

In de uitnodigende hut van Phantom gaat het nautische thema verder, met voornamelijk het stuurwiel, de veiligheidsgordels en het voorinterieur afgewerkt in Marine. Het achterste interieur is daarentegen afgewerkt in Selby Grijs, met een stiksel in Sunset.

Phantom biedt klanten een ongekende kans: een kans om toon eclectische kunstwerken, beeldhouwwerken of objecten van zelfexpressie in de Galerij. Dit unieke stuk van ononderbroken glas, overspant de hele fascia en betekent dat klanten kunnen Geniet, bewonder en waardeer hun favoriete kunstwerken uit de heiligdom dat de weelderige hut van Phantom is. Hiervoor Nautisch geïnspireerde opdracht, een geborduurde galerij, herkenbaar van Het weefpatroon op jachttuigage, is gemaakt.

Op maat is Rolls-Royce; een ethos dat elke creatie in opdracht, van exquise auto’s tot luxe accessoires. Dit strekt zich uit van glamoureuze cellarettes en champagne kisten, tot gepersonaliseerde paraplu’s en picknickpakketten. Voor de Festival of Speed, Rolls-Royce presenteert een opvallende Bespoke bagage collectie in Navy en White, perfect aansluitend bij het nautische thema.

ROLLS-ROYCE CULLINAN

Rolls-Royce’s zeer bekwame ambachtslieden, ontwerpers en Ingenieurs hebben zich laten inspireren door de wereld van de pop-art, de beroemde kunststroming die ontstond en bloeide in Amerika en Groot-Brittannië in de Jaren 1950 en 1960, om hiervoor een unieke expressie van Cullinan te creëren het festival van het jaar. Gepresenteerd in Gunmetal, met een dubbele Coachline en Coachline Motif, afgewerkt in Phoenix Red en Serenity Green – dit expressie van ’s werelds meest begeerlijke SUV brengt het hedendaagse maar toch luxueuze essentie die bestaat in het hart van het merk. Opvallende rode remklauwen, echoën de Phoenix Red Coachline en Los vol vertrouwen de buitenkant op.

Terwijl de combinatie van Gunmetal met een heldere Coachline sets De toon van deze uitdrukking, het is misschien wel het interieur van de auto Dat is het ware pièce de résistance. Een blikvanger geometrisch rood patroon, gerepliceerd in de hele auto, creëert een gedurfde en dynamische esthetiek, en toont de uitgebreide reikwijdte van marque’s Bespoke mogelijkheden.

ROLLS-ROYCE GHOST

Rolls-Royce Ghost is gelanceerd in 2020 en is de nieuwste iteratie van de meest succ van het merkessful product en voor de Festival of Speed, een echt stijlvolle uitdrukking van Ghost is geweest geschapen. Gepresenteerd in Iced Arctic White, straalt deze auto luxe uit, stijl en gratie, terwijl de uitgebreide reikwijdte en vaardigheid van Het buitenoppervlak van het merk. Binnen, zwart en IJslands mos interieurafspraken creëren een levendige esthetiek, terwijl de Mandarijn De leidingen van de zitting voegen een extra vleugje kleur toe.

Daarnaast een Rolls-Royce Ghost, gepresenteerd in Salamanca Blue, is geselecteerd als Course Car en een Cullinan, in Dark Emerald, gekozen als Safety Car.

CO2-UITSTOOT & VERBRUIK.

ROLLS-ROYCE SPECTRE: WLTP:Stroomverbruik: 2.6 – 2,8 mi/kWh / 23,6 – 22,2 kWh/100 km. CO2-uitstoot 0 g/km. ROLLS-ROYCE PHANTOM: NEDC gecombineerd: CO2-uitstoot: 345 g/km; Brandstofverbruik: 18,7 mpg / 15,1 l/100km. WLTP gecombineerd: CO2-uitstoot: 362-351 g/km; Brandstofverbruik: 17,7-18,2 mpg / 15,5-16,0 l/100 km. ROLLS-ROYCE CULLINAN: NEDCcorr (gecombineerd) CO2-uitstoot: 348 g/km; Brandstofverbruik: 18.6 mpg / 15.2 l/100km. WLTP (gecombineerd) CO2-uitstoot: 377-368 g/km; Brandstofverbruik: 17.1-17.5 mpg / 16.5-16.1 l/100km. ROLLS-ROYCE GHOST: NEDCcorr (gecombineerde) CO2-uitstoot: 343 g/km; Brandstofverbruik: 18.8 mpg / 15,0 l/100 km. WLTP (gecombineerd) CO2-uitstoot: 359-347 g/km; Brandstof Verbruik: 17.9-18.6 mpg / 15.2-15.8 l/100km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait