Rally-geïnspireerde elektrische sensatie: nieuwe Ford Mustang Mach-E Rally laadt de heuvel op op Goodwood Festival of Speed

 Voor het eerst in zijn bijna zes decennia durende geschiedenis neemt Ford de Mustang waar het nog nooit eerder is geweest – waar het asfalt eindigt en de onverharde weg begint – met de rally-geïnspireerde elektrische Ford Mustang Mach-E® Rally.1  

Op het Goodwood Festival of Speed krijgen liefhebbers en toeschouwers een kijkje in de eerste rally-geïnspireerde elektrische SUV van Ford terwijl deze de heuvel oprijdt die wordt bestuurd door Ott Tänak, de huidige bestuurder van de M-Sport Ford Puma Hybrid Rallyinzending en voormalig Wereldkampioen Rally.

“Mustang Mach-E nam de vrijheid en het plezier van de Mustang en maakte hem vrij van emissies. Nu met de Mustang Mach-E Rally bieden we onze klanten de vrijheid om zich buiten het asfalt en buiten de gebaande paden te wagen”, aldus Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e.

Mustang Mach-E Rally – de allereerste, rally-geïnspireerde, vijfpersoons Ford Mustang – zal beschikbaar zijn in de VS en Europa.

# # #

De officieel gehomologeerde driving range wordt dichter bij de verkoopdatum gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait