Drivers GT classics 2023

”DAMME GT CLASSICS” groeit en word “DRIVERS GT CLASSICS” 2023 op 19/20 augustus 2023

 

Na 10 edities van de ”Damme GT Classics”, vonden wij, de Driving Gloves Club vzw., dat het tijd was voor vernieuwing, al willen we toch ook tradities in ere houden. Namelijk een tweedaags classic car event waar ontmoeting, ontspanning, lekkere hapjes en goed humeur de hoofdzaak blijven. Maar stilstaan is achteruitgaan, dus moest aan de formule worden gesleuteld, zoals aan iedere goede klassieker trouwens.

10 jaar Damme leek ons prima, daarom kozen we ervoor onze formule te behouden, maar uit te kijken naar andere horizonten. Andere start en aankomstplaatsen die ons de gelegenheid geven ook de route te diversifiëren en nieuw paden te zoeken. Voor de editie 2023, op 19/20 augustus, kozen we dan ook voor start en aankomst op zaterdag in Oostkamp (LOWEIDE), en gaan we op zondag van start op de Dijk van Blankenberge aan De Pier . Aankomst voorzien we aan het “Kasteel van Moerkerke”. (Timing op www.damme-gt-classics.be)

Voor de deelnemers verandert er niks. 75 teams zijn welkom, indien hun bolide de minimumleeftijd van 30 jaar heeft bereikt. De inschrijvingslijst is ondertussen meer dan  volledig ingevuld en wij verwachten dan ook een mooie panoplie van schitterende bolides uit vervlogen tijden (1930 tot 1990). Wie een kijkje wil komen nemen is van harte welkom.

www.damme-gt-classics.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait