Subaru Benelux stelt nieuwe dealer aan: Auto’s Martens in Lochristi

Zaventem — Subaru Benelux breidt zijn netwerk uit in België met de aanstelling van sales- en aftersalesdealer Auto’s Martens in Lochristi. Het bedrijf krijgt met Subaru een merk in zijn gelederen dat bekend staat om zijn uiterst veilige en betrouwbare SUV’s. Tanikuro Kazuki, president van Subaru Benelux woonde de opening van de nieuwe showroom bij en sprak van een belangrijke toevoeging aan het Subaru-netwerk.

De feestelijke gebeurtenis markeert de opening van de nieuwe Subaru-showroom van de familie Martens. En het is niet zomaar een showroom; het is een concrete verwezenlijking van de visie van een familiebedrijf met diepgewortelde kennis van de autobranche en een sterke klantgerichte aanpak.

De toetreding van Auto’s Martens tot de Subaru-organisatie komt op een perfect moment. Met de introductie van de volledig elektrische Solterra heeft Subaru de weg naar elektrificatie ingeslagen, en er staan tal van nieuwe modellen op de planning die zullen bijdragen aan een sterke toekomst.

Eind van het jaar maakt de nieuwe Crosstrek zijn opwachting in de Subaru-showroom, een compacte SUV met hybride techniek. Hij vormt samen met de Solterra, hybride Forester en het vlaggenschip, de Outback, een breed palet aan zeer capabele SUV’s voor diverse gebruikers. Zij zullen veelal een Subaru kiezen vanwege de veelzijdigheid, het rijplezier, de veiligheid en de betrouwbaarheid, al jaren vaste kernwaarden voor het merk.

Nog een belangrijke reden om voor Subaru te kiezen is Auto’s Martens. In de voortdurend veranderende automotive wereld staan Martens en Subaru bekend om consistentie en kwaliteit. Beide begrijpen dat succes niet alleen draait om het verkopen van auto’s; het draait om het opbouwen van duurzame relaties, het bieden van de hoogste servicenormen en het aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Auto’s Martens is per direct operationeel als verkoop- en als servicepunt voor Subaru in België. Met de toevoeging van het bedrijf telt het Belgische dealernetwerk 12 Subaru-verkooppunten en nog eens zes aftersalespartners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait