De nieuwe Jeep® 2024 Wrangler 4xe is nu verkrijgbaar in Europa

De bestellingen voor de nieuwe Jeep® 2024 Wrangler 4xe off-roadkampioen zijn nu open in Europa.

• De auto heeft een vernieuwde grille met zeven sleuven en een vernieuwd interieurdesign en biedteen verbeterde rijervaring dankzij de geavanceerde technologische voorzieningen.

• Connectiviteit, technologie en veiligheid staan voorop met een nieuw 12,3″ scherm, geïntegreerdeWi-Fi-router, Tom Tom navigatie en verbeterd rijcomfort dankzij de nieuwe 12-voudig verstelbare elektrische stoelen en een volledige reeks veiligheidsvoorzieningen.

 

De 2024 Jeep® Wrangler 4xe is nu verkrijgbaar in Europa. De legendarische SUV van Jeep, die het DNA van het merk belichaamt door de aloude eigenschappen van een high-performance off-roader te combineren met baanbrekende innovatie via zijn plug-in hybride elektrische model, komt nu naar de Europese markten na zijn succes in de Verenigde Staten, waar hij nog steeds de best verkochte plug-in hybride in de regio is.

“De nieuwe Wrangler 4xe is geëvolueerd van traditionele wortels naar het vlaggenschip van de off-roader en een van de meest erkende SUV’s dankzij zijn iconische design en hoge prestaties. Hij biedt nu een compromisloze combinatie van technologie, comfort en veiligheidsvoorzieningen met uitstekende rijeigenschappen en een milieubewuste ziel”, zegt Eric Laforge, Head of Jeep® Brand in Europa.

 

Een verfrissende aanpak in lijn met de erfenis van zijn voorganger.

De essentie van de nieuwe Jeep Wrangler 4xe straalt de traditie uit die dit model echt legendarisch heeftgemaakt. De grille met 7 sleuven belichaamt het iconische model uit 1941, waarvan het zijn DNA erft in eenmoderniserend perspectief dat verleden, heden en toekomst met elkaar verbindt. De beroemde grille met zeven sleuven van de 2024 Wrangler, heeft een opgefrist uiterlijk, met zwarte sleuven met textuur, neutraalgrijze metallic randen en een rand in carrosseriekleur (platinazilveren sleuven en randen op de Sahara). De bijgewerkte grille is zowel visueel als fysiek slanker en de zwarte, getextureerde verticale sleuven verbeteren de koeling en zorgen voor een aanzienlijke esthetische verbetering van de klassiekevoorkant van de Jeep SUV, die zo iconisch en herkenbaar is, dat het emblematische Jeep-logo er niet hoeftop te staan. Bovendien is de Sahara-versie van de Wrangler nu voor het eerst uitgerust met optionele 20-inch wielen, wat zorgt voor een verfrissende upgrade van zijn houding en een uiterst meeslepende en beheersbare rijervaring.

 

Authentiek interieurdesign met eersteklas functies

Het verfijnde interieur van de nieuwe Wrangler zit boordevol eersteklas functies en technologie, samen met de functionaliteit en veelzijdigheid van Jeep. De op het erfgoed geïnspireerde middenconsole heeft eenstrakke vorm die het horizontale dashboardontwerp aanvult. Het beklede instrumentenpaneel heeft nieuwe soft-touch oppervlakken, in stof of polyurethaan, met contrasterende stiknaden. Bovenop het dashboard zijnnu nieuwe bevestigingsbeugels voor mobiele navigatie aangebracht.

 

Connectiviteit bij volledige gebruikersservice

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe is uitgerust met connected services die de gebruikerservaring verbeteren en betrouwbare en efficiënte hulp bieden om dagelijkse taken te vereenvoudigen en de veiligheid te vergroten. Twee opmerkelijke functies zijn Wireless CarPlay en Android Auto, die draadloze connectiviteit mogelijk maken met een one-touch interface, zodat er geen kabels meer nodig zijn. Daarnaast is er een nieuw touchscreen toegevoegd om de algehele gebruikerservaring te verbeteren. Het scherm is met bijna 50% uitgebreid ten opzichte van het vorige model en meet nu 12,3 inch, wat resulteert in een comfortabelere en ruimere weergave van de kaarten en het menu. De interface is rijk aan opties, waardoor gebruikers het menu kunnen personaliseren volgens hun voorkeuren met maximaal 5 profielen. Ononderbroken toegang tot een 4G LTE Wi-Fi-hotspot voor maximaal acht apparaten wordt beloofd door de connectiviteit van de nieuwe Wrangler 4xe, wat een opmerkelijke eigenschap is die ervoor zorgt dat klanten verbonden blijven, waar ze ook naartoe gaan. Bovendien wordt het systeem van de intelligente auto consequent bijgewerkt via de OTA-service (Over the Air), wat betekent dat het systeem softwaredownloads kan beheren zonder de auto naar de garage te brengen. Deze diensten verbeteren de rijervaring door een bestuurdersvriendelijk, veilig en altijd waakzaam systeem voor het selecteren van de beste route, met behulp van Tom Tom’s geïntegreerde diensten van real-time verkeersupdates en voorspellend zoeken.

 

Technologische evolutie om het comfort en de efficiëntie van de ervaring van de bestuurder te verbeteren.

De Sahara- en Rubicon-modellen zijn standaard uitgerust met geheel 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen en zelfs 12 bij de bestuurdersstoel (extra 4-voudig verstelbaar lendensteun, die zorgvuldig zijn ontworpen voor off-roadexpedities en het personaliseren van de bestuurder. Deze stoelen werdenonderworpen aan strenge testen op doorwadingen en zijn uitzonderlijk duurzaam, zodat bestuurders hun rijpositie kunnen aanpassen voor optimaal comfort en veiligheid op elk terrein. Ze belichamen de essentie en het DNA van Jeep, in het bijzonder de Wrangler-dynastie, namelijk geschikt zijn voor elk type ervaring, eenhoog adrenalineniveau creëren en tegelijkertijd de strenge veiligheidsnormen handhaven, zoals blijkt uit de meer dan 85 veiligheidsvoorzieningen die beschikbaar zijn op de nieuwe Jeep Wrangler 4Xe. Enkele van demeest opvallende zijn het nieuwe Drowsy Driver Alert, dat waarschuwt als de bestuurder dreigt slaperig te worden, het nieuwe Lane Departure Warning, dat waarschuwt als de auto rijstrookmarkeringen nadert of overschrijdt, het nieuwe Traffic Sign Information-systeem, dat verkeersborden herkent en de informatie op het bord aan de bestuurder doorgeeft, en de nieuwe Side Airbags voor de eerste en tweede rij, die de al beschikbare zijairbags aanvullen en de veiligheid van de inzittenden bij een aanrijding van opzij vergroten.
Over Jeep

Jeep is gebouwd op meer dan 80 jaar legendarisch erfgoed en is het authentieke SUV-merk dat legendarische off-roadcapaciteiten, interieurraffinement, hightechfuncties en veelzijdigheid biedt aan mensen die op zoek zijn naarbuitengewone reizen. Het merk Jeep biedt een open uitnodiging om het leven ten volle te beleven door een breedgamma aan voertuigen aan te bieden die eigenaars een gevoel van veiligheid en zekerheid blijven geven om elke reis met vertrouwen aan te kunnen. Jeep Wave, een eersteklas loyaliteits- en klantenserviceprogramma voor eigenaars datbeschikbaar is voor de hele Jeep 4×4 line-up, zit vol voordelen en exclusieve extraatjes om eigenaars van het merk Jeep de grootst mogelijke zorg en toegewijde 24/7 ondersteuning te bieden. De off-roadcapaciteiten van het legendarischemerk Jeep worden versterkt door een wereldwijd elektrificatie-initiatief dat 4xe omvormt tot de nieuwe 4×4 in het streven naar de visie van het merk om Zero Emission Freedom en extra 4×4-capaciteiten te bereiken. Alle Jeep-voertuigen zullen tegen 2025 een geëlektrificeerde variant hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait