Feestelijke inhuldiging nieuwe Van Mossel Hyundai, MG en Maxus vestiging in Gent

– Van Mossel Automotive Group, het grootste mobiliteitsbedrijf van de Benelux, vierde gisteren vol trots de feestelijke inhuldiging van de vernieuwde Van Mossel Hyundai, MG en Maxus vestiging in Gent. De centraal gelegen showroom biedt een uitgebreid aanbod aan diensten, waaronder een gloednieuwe toonzaal voor Used Cars.

De renovatie plaatst de vestiging in de voorhoede van innovatie, met specifieke voorzieningen die gericht zijn op de toekomst van mobiliteit. Veronique Bussens, vestigingsdirectrice, deelt haar enthousiasme: “Deze vernieuwing symboliseert niet alleen onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige mobiliteitsoplossingen, maar ook onze voortdurende focus op innovatie. De toevoeging van een toonzaal voor Used Cars stelt ons in staat een breder scala aan keuzes te bieden aan onze klanten. Samen met ons getalenteerde team streven we ernaar om niet alleen aan de huidige, maar ook aan toekomstige mobiliteitsbehoeften te voldoen. We kijken ernaar uit om onze passie voor auto’s te delen en onze klanten te verwelkomen in onze nieuwe showroom.”

Ontdek de vernieuwde vestiging op het adres Achilles Heyndrickxlaan 1, 9050 Gent!

De feestelijke opening van de vernieuwde showroom van Gent is niet het enige wat Van Mossel te vieren heeft in januari. Het mobiliteitsbedrijf lanceerde het Autofestival, dat plaatsvindt van zaterdag 13 januari tot en met woensdag 31 januari in alle Van Mossel vestigingen. Deze worden tijdelijk omgevormd tot een heus festivalterrein, waar swingende saloncondities, een vuurwerk aan voordelige financieringen en verzekeringen en prelanceringen van enkele toonaangevende merken, zoals de Citroën ë-C3 en Fiat 600e, aan bod zullen komen. Elke zondag in januari zijn alle Van Mossel vestigingen geopend.

Over Van Mossel Automotive Group

In 75 jaar heeft Van Mossel Automotive Group zich ontwikkeld tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. De groep begon haar expansie voornamelijk met leasingactiviteiten in België. 2019 markeerde het startpunt van een ambitieus overnameoffensief, beginnend met dealerbedrijven GMAN in Antwerpen en Bruyninx in Limburg. In december 2019 sloot Car Assistance Company in Turnhout zich ook aan bij het bedrijf.

Begin 2020 werd een akkoord bereikt met de familie Van Kelst, waardoor Van Mossel met vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven haar positie verstevigde in Vlaams-Brabant. Later dat jaar werd een Peugeot/Citroën vestiging in Diest toegevoegd, gevolgd door de uitbreiding van Mercedes-Benz met een vestiging in Brecht.

2021 was een mijlpaal voor Van Mossel, met de overname van Fidenco en Autopolis Luxemburg, de grootste dealerovername in de Benelux sinds 2017. De samenwerking met de familie Devos-Capoen opende de deuren naar West-Vlaanderen in de zomer van 2021, met de merken Renault en Dacia. In september 2021 verhuisden de medewerkers van Citroën Garage Van Thielen na de overname naar de nieuwe vestiging in Aarschot. Eind 2021 verwierf Van Mossel tevens Ford garage Deprince uit Lier.

De eerste helft van 2022 bracht de overname van Groep Vereenooghe met 8 Mercedes-Benz verkoop- en servicepunten in West-Vlaanderen. In oktober 2022 werden Garage Bresseleers uit Berchem (Antwerpen) en Autogroep Servayge uit Oost- & West-Vlaanderen aan de groep toegevoegd.

Van Mossel Automotive Group telt vandaag de dag 437 vestigingen verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De groep omvat dealerships van 43 automerken en verkoopt jaarlijks meer dan 180.000 nieuwe en gebruikte auto’s. Tevens bieden de schadeherstelbedrijven landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding met een leasevloot van 119.000 voertuigen tot de groep. Leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease maken deel uit van het brede scala aan diensten. Ruim 6.600 gepassioneerde medewerkers genereren een jaarlijkse omzet van circa € 6,3 miljard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait