Auto Classics in Brugge

Auto Classics staat ongetwijfeld ook bij u op de agenda voor komend weekend. Voorheen bekend als Auto Retro, is een prominente oldtimerbeurs die zijn oorsprong vindt in 1980 in het betoverende Boudewijnpark in Sint-Michiels Brugge. Deze beurs begon als een groeiende verzamelplaats voor “speciale auto’s”, oldtimers, motoren, kampeerauto’s, jukeboxen, onderdelen en verkopers van miniatuurmodellen. Na een succesvolle start in Boudewijnpark, verhuisde het evenement naar een nieuwe locatie in Brugge in 1985. Sinds 1987 vindt de beurs jaarlijks plaats in het Beursgebouw, vlak bij ‘t Zand in Brugge, oorspronkelijk in oktober, maar vanaf 1992 in januari.

Het thema van dit jaar: Aston Martin’s 110-jarig jubileum

Dit jaar markeert een bijzondere gelegenheid, want we vieren het 110-jarige jubileum van Aston Martin, een van de meest iconische automerken ter wereld. Auto Classics brengt hulde aan Aston Martin, een merk dat door de jaren heen niet alleen auto’s heeft gebouwd, maar ook dromen heeft verwezenlijkt en avonturen mogelijk heeft gemaakt.

Een platform voor oldtimerliefhebbers

Auto Classics is meer dan een beurs; het is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van oldtimers. Of je nu een gepassioneerde handelaar, verzamelaar of autoliefhebber bent, de beurs biedt een unieke kans om jouw oldtimer(s) te presenteren aan een enthousiast publiek. Elk voertuig draagt zijn eigen verhaal met zich mee, een verhaal dat wordt gevoed door de passie van hun makers en eigenaren.

Bezoekersinformatie: tickets en locatie

De Auto Classics beurs vindt plaats op 27 en 28 januari 2024 in het BMCC te Brugge. De beurs is open van 9.30 tot 18.00 uur. Tickets zijn online verkrijgbaar via de officiële website en kosten slechts € 15.

Veelgestelde vragen

De website bevat een sectie met veelgestelde vragen voor bezoekers en exposanten, waaronder ticketinformatie, parkeergelegenheid en huisdierbeleid.

Auto Classics in Brugge is een evenement dat niet gemist mag worden door liefhebbers van klassieke auto’s. Met een rijke historie en een voortdurende toewijding aan het vieren van oldtimers, biedt Auto Classics een unieke ervaring voor iedereen die gepassioneerd is over de autogeschiedenis.

 

www.autoclassics.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait