Formula 1 “Drive to Survive”

Netflix en Formula 1 maken bekend dat het zesde seizoen van de serie Formula 1: Drive to Survive vanaf 23 februari te zien is op Netflix. Het nieuwe seizoen biedt fans opnieuw een exclusief kijkje achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op het FIA Formule 1-wereldkampioenschap van 2023 aan de hand van nooit eerder vertoonde beelden. In de serie volgen we nieuwe teamopstellingen, felle vriendschappen en bittere rivaliteit tijdens weer een spannend seizoen op het Formule 1-circuit. Formula 1: Drive to Survive wordt geproduceerd door Academy Award-winnaar James Gay-Rees (Amy, Senna) en Paul Martin (Diego Maradona) voor Box to Box Films.

Over Formula 1: Drive to Survive

Releasedatum: 23 februari 2024

Afleveringen: 10 x 45 minuten

Productiebedrijf: Box to Box Films

Uitvoerende producenten: Academy-Award winnaar James Gay-Rees (Amy, Senna) en Paul Martin (Diego Maradona) voor Box to Box Films.

Afleveringen

Aflevering 1: Money Talks

Lawrence Stroll doet er alles aan om wereldkampioen te worden met Aston Martin. Maar zijn dromen kunnen al voorbij zijn voordat het nieuwe seizoen begint.

 

Aflevering 2: Fall From Grace

Nyck de Vries heeft goede hoop als hij voor het eerst in de Formule 1 rijdt. Terwijl de druk toeneemt, heeft hij moeite om het tempo erin te houden.

 

Aflevering 3: Under Pressure

McLaren heeft veel te bewijzen na vorig seizoen. De auto van stercoureur Lando Norris laat hem opnieuw in de steek en hij begint na te denken over zijn opties.

 

Aflevering  4: The Last Chapter

Het is een strijd achterin tussen Haas en Williams. Terwijl het ene team vasthoudt aan de traditie, is het andere team klaar om gedurfde nieuwe stappen te zetten.

 

Aflevering 5: Civil War

Esteban Ocon en Pierre Gasly van Alpine rijden al sinds hun jeugd tegen elkaar. Kunnen ze hun rivaliteit overwinnen nu ze in hetzelfde team zitten?

 

Aflevering  6: Leap of Faith

Lewis Hamilton is al 13 jaar trouw aan Mercedes. Maar winnen komt op de eerste plaats – en nu zijn contract verlengd moet worden, moet hij een moeilijke beslissing nemen.

 

Aflevering 7: C’est la Vie

Een investering van Hollywoodsterren verhoogt de druk op het management van Alpine. Tussen gefrustreerde coureurs en teleurstellende resultaten moet er iets gebeuren.

 

Aflevering 8: Forza Ferrari

In Italië is Ferrari een religie. Dus wanneer het team in Monza arriveert, zijn alle ogen gericht op de nieuwe directeur Fred Vasseur om de gebeden van de fans uit te laten komen.

 

Aflevering 9: Three’s a Crowd

Daniel Ricciardo is eindelijk terug op het circuit. Maar als hij door een ongeluk weer aan de kant moet blijven, wordt zijn plaats ingenomen door een groentje van de reservebank.

 

Aflevering 10: Red or Black

Nu het seizoen ten einde loopt en de winnaar al zeker is, zijn rivalen Mercedes en Ferrari verwikkeld in een felle strijd om de tweede plaats.

 

Formula 1: Drive to Survive is vanaf 23 februari exclusief te zien op Netflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait