Red De Oldtimer.

Zoals jullie waarschijnlijk al zagen passeren via onze website en onze social media organiseren we dit jaar terug RDO-Taxatiedagen. Een taxatieverslag van je oldtimer is handig voor je verzekeringsdossier (objectieve momentopname van je oldtimer) of als richtprijs bij wederverkoop. We organiseren die op 3 data op verschillende locaties:

 

6/4/2024 bij Tourust Garage in Destelbergen

20/4/2024 bij Luc’s Cars in Brugge

27/4/2024 bij De Garage in Westmeerbeek

 

Voor alle taxatiedagen is er nog wat plaats vrij. Voor het groepstarief van 130€ voor RDO-leden en 140€ voor niet-leden kan u zich inschrijven en je oldtimer laten taxeren door Manu Barbé van Oldtimerexpertise.

 

Inschrijven kan via www.reddeoldtimer.be/rdo-taxatiedagen

 

Ook als bezoeker bent u van harte welkom. We proberen alles in onze typische RDO-sfeer aan te bieden. Carlein en Luc van Luc’s Cars in Brugge zien dit bijvoorbeeld goed zitten, zij streven ernaar om van de taxatiedag een totaalevent te maken. Ook op andere locaties is een bezoek meer dan de moeite waard. Jullie zorgen voor oldtimers, wij voor de sfeer!

 

Ondertussen willen we jullie ook nog meegeven dat jullie RDO op volgende events alvast kan terugvinden:

 

23-24/3/2024 Oldtimerbeurs Genk

24/3/2024 Actie Forties-Fifties tegen LEZ Antwerpen

5-7/4/2024 Flanders Collection Cars in Antwerpen

4-5/5/2024 Stoomtreinfestival Maldegem

2/6/2024 Green River Cruising in Deinze

 

… en uiteraard op onze RDO-taxatiedagen …

We vernemen dat Wallonië alsnog geen algemene LEZ zal worden. Waals Minister van Milieu, Céline Tellier (Ecolo) vindt het voorstel op basis van een studie van het ISSeP (Institut Scientifique de Service Public) buiten proportie en wil overschakelen naar het Vlaams systeem waarbij steden een LEZ kunnen invoeren indien ze dit nodig achten.

 

Het nieuwe decreet moet nog voorgesteld worden, maar dit is al relatief goed, of lees: minder slecht, nieuws. Een algemene LEZ zou de samenstelling van het wagenpark ferm schade toe brengen, waaronder onze oldtimers. Er was nog altijd geen uitwerking hoe men onze oldtimers ging aanpassen.

 

We zijn benieuwd wat het worden zal, maar hopelijk denken de Walen wel aan een uitzondering voor onze oldtimers in hun LEZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait