Poalo PininFarina

 

“Pininfarina”:

Met pijn in het hart kondigen wij het overlijden aan van onze voorzitter Paolo Pininfarina, die ons vandaag op 65-jarige leeftijd in Turijn heeft verlaten. Tot zijn laatste momenten was hij omringd door zijn dierbaren, waaronder zijn vrouw Ilaria, zijn kinderen Greta, Giovanni, Iole, Tullio en Giulia, zijn moeder Giorgia Gianolio.

De nalatenschap van Paolo Pininfarina reikt veel verder dan zijn familiebanden; hij was een drijvende kracht achter het bedrijf dat in 1930 door zijn grootvader Battista werd opgericht. Paolo, die sinds 2008 voorzitter is, stuwde Pininfarina met zijn toewijding, enthousiasme en energie naar nieuwe gebieden van uitmuntend design. Zijn leiderschap leidde het bedrijf door een diversificatieproces in de jaren 1980, waarbij zijn invloed werd uitgebreid tot buiten het auto-ontwerp om een benchmark te worden op verschillende ontwerpgebieden.

Vandaag rouwen we om het verlies van een visionaire leider, maar we vieren ook de blijvende impact van het leven en werk van Paolo Pininfarina. Zijn geest zal ons blijven inspireren terwijl we zijn nalatenschap van innovatie en uitmuntendheid voortzetten.

Onze gedachten en condoleances zijn bij de familie Pininfarina in deze moeilijke tijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait