Mustang viert ook zijn verjaardag in Autoworld

Tentoonstelling ter ere van 60 jaar Mustang in mei en juni
• Een panel van 15 auto’s die representatief zijn voor de carrière van het model
• Preview Night en Mustang & Coffee op het programma

LICENSE EXPIRES: Perpetual – LICENSE BY: Ford LICENSE SCOPE: A – Earned editorial, press releases, press kits. REGION: Global COPYRIGHT AND IMAGE RIGHTS: This content is solely for editorial use and for providing individual users with information. Any storage in databases, or any distribution to third parties within the scope of commercial use, or for commercial use is permitted with written consent from Ford of Europe only.

Sint-Agatha-Berchem, 25 april 2024 – De Ford Mustang is een van de meest iconische voertuigen uit de autogeschiedenis en viert dit voorjaar zijn zestigste verjaardag. Het Autoworld museum in Brussel, dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde expertise op dit gebied, wijdt in het voorjaar van 2024 een tijdelijke tentoonstelling aan de verschillende generaties van de legendarische sportwagen met Amerikaanse roots.
15 exemplaren uit de geschiedenis van het model zullen de evolutie van de Mustang schetsen vanaf zijn eerste versie in 1964 tot zijn laatste incarnatie, de zopas gelanceerde 7e generatie.
Twee Mustang GT’s van de 7e generatie zullen te zien zijn in Autoworld tijdens het openingsweekend van de tijdelijke expo.
De eerste uren van de Mustang 60 tentoonstelling worden gemarkeerd door een Preview Night op vrijdag 03 mei, waar liefhebbers van Mustangs en karaktervolle auto’s de kans krijgen om de tijdelijke tentoonstelling te ontdekken in een typische Mustang-sfeer.
Op 16 juni opent de tentoonstelling haar deuren naar buiten met een Mustang & Coffee evenement op de Jubelpark Esplanade. Dit evenement zal honderden Mustangs naar het centrum van Brussel zien komen voor een kleurrijke en gezellige bijeenkomst.
Bezoekers van de tentoonstelling kunnen ook kans maken op een van de vijf duotickets voor de Crowdstrike 24 Hours of Spa, een raceweekend waarin Mustang GT4, GT3 en GTD aanwezig zullen zijn.
Alle info via www.autoworld.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait