DEFENDER TILT LUXE AVONTUUR NAAR NIEUWE HOOGTEN MET MEER KEUZE EN MEER KRACHT

  • Defender upgraden: Unstoppable 4×4 is geüpdatet met een reeks comfortverhogende functies voor luxueuzer rijden op elk terrein
  • Kapitein Stoelen Pakket: Nieuwe individuele Captain Chairs1 bieden ultiem comfort en luxe voor de tweede rij, plus gracieuze toegang tot het gangpad tot de ruime derde zitrij van de Defender 130
  • Kenmerkende interieurupgrade: Nog hoger niveau van duurzaam vakmanschap, exclusiviteit en comfort
  • Sedona Edition: Defender 110 Sedona Edition brengt een nieuwe opvallende kleur naar het carrosserieontwerp van de 110 met exclusieve exterieurafwerking en unieke Sedona Red-accenten
  • Groter vermogen: Nieuwe D350-aandrijflijn geïntroduceerd met meer vermogen en meer koppel, zodat de Defender klaar is om nog meer uitdagingen dan ooit aan te gaan, zowel op de weg als off-road
  • Samengestelde keuzes: Gestroomlijnde specificaties en gebundelde opties maken het voor klanten gemakkelijker dan ooit om de perfecte Defender te kiezen. Lees meer over de nieuwste Defender-collectie op https://www.landrover.com/defender

Defender tilt luxueus avontuur naar een nieuw niveau met een reeks verbeteringen in het hele merkengamma, terwijl de introductie van een nieuwe 110 Sedona Edition en vereenvoudigde specificatieniveaus het gemakkelijker dan ooit maken om de perfecte Defender te kiezen.

Het comfort van de passagiers wordt naar een hoger niveau getild met een nieuw Signature Interior Pack en, voor Defender 130-klanten, de introductie van het luxueuze nieuwe Captain Chairs Pack. De nieuwe zitoptie voor de tweede zitrij tilt de passagierservaring naar een hoger niveau met twee individuele luxe stoelen, met armleuningen aan weerszijden en comfortabele gevleugelde hoofdsteunen, gescheiden door een gangpad dat gracieuze toegang geeft tot de derde rij. In het hele gamma biedt de introductie van een nieuwe D350-aandrijflijn ook een krachtige, flexibele nieuwe motoroptie.

Onze visie voor Defender is om voortdurend te verbeteren wat al een fantastisch voertuig is dat overal naartoe kan gaan en alles kan. De introductie van de nieuwe Sedona Edition, verbeterde interieuropties en onze krachtigste Defender-dieselmotor ooit betekenen dat onze klanten nu meer keuze hebben dan ooit. En met de nieuwe Captain Chairs in Defender 130 kunnen nu maximaal zeven personen comfortabeler reizen op zowel epische avonturen als lokale expedities.

TEKEN CAMERON
GEDELEGEERD BESTUURDER,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait