Atelier Alpine : 26 nieuwe collecties voor de A110 in 2024

  • Alpine breidt het gamma van zijn Atelier uit in de vorm van unieke collecties die nieuwe koetswerkkleuren combineren met nieuwe interieurkleuren voor de A110 S en de A110 R Turini.
  • Het A110-gamma wordt uitgebreid met vier nieuwe koetswerkkleuren en vier nieuwe interieursferen voor een verder doorgedreven personalisering.
  • Deze zesentwintig collecties, van de hand van de ontwerpers van het merk met de pijlvormige A pijl, zullen binnenkort beschikbaar zijn.
  • Het publiek zal er een eerste glimp van kunnen opvangen in het decor van de grootste uithoudingsrace ter wereld, de 24 Uur van Le Mans.

Het personaliseringsprogramma Atelier Alpine, dat in 2021 werd gelanceerd, bood klanten die dat wilden al de mogelijkheid om hun A110 naar eigen smaak samen te stellen met een keuze aan kleuren die hun DNA ontleenden aan de geschiedenis van het merk, een gevarieerd gamma velgen, remklauwen en drie livreien. Het Atelier Alpine wordt uitgebreid en biedt nieuwe personaliseringsmogelijkheden.

ZESENTWINTIG NIEUWE HARMONIEUZE COLLECTIES

De ontwerpers van Alpine, die steeds luisteren naar zijn meest veeleisende klanten, creëerden nieuwe combinaties van koetswerk- en interieurkleuren.

Het gamma unieke collecties omvat Bleu Tempête Mat, Rouge Sismique, Vert Acide Mat en Noir Carbone Mat, die elk een onderscheidende toets geven aan de collecties die ook verkrijgbaar zijn in Bleu Racing Mat en Gris Tonnerre Mat.

Ook in het interieur doen nieuwe kleurschakeringen hun intrede met afwerkingen in Alcantara® in verschillende kleuren: Grijs, Rood, Blauw en Oranje, zodat iedereen de sfeer kan kiezen die zijn stijl weerspiegelt. Die zijn onder meer zichtbaar in de sierstiksels op het stuur, het dashboard, de deuren, de middenconsole en de vloermatten. Alles is perfect afgestemd op het middelpunt van het stuur, de deurriemen (op R Turini) en de Sabelt®-zetels.

 

HET ATELIER IN HET HART VAN LE MANS

Een eerste glimp van deze unieke personaliseringen kan worden opgevangen in het kader van de meest mythische en moeilijkste uithoudingsrace ter wereld, waar de Hypercar Alpine A424 de meest prestigieuze merken uitdaagt.

Toeschouwers, bezoekers en klanten krijgen de kans om er de eerste modellen van het Atelier Alpine exclusief te ontdekken. De A110 S, een van de exclusieve koetswerkuitvoeringen in Bleu Tempête Mat, zal worden voorgesteld en tentoongesteld in het constructeursdorp, in het hart van het iconische Circuit de la Sarthe.

Alle zesentwintig nieuwe collecties, samen met hun prijzen, zullen vanaf het derde kwartaal te bestellen; de leveringen worden verwacht tegen eind 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait