DEFENDER LINE-UP GROEIT MET TAL VAN NIEUWE AANBIEDINGEN, WAARONDER DE LUXE DEFENDER 130 OUTBOUND

De nieuwe Defender 130 Outbound wordt geïntroduceerd naast de Defender 130 V8 en een nieuw, op erfgoed geïnspireerd County Exterior Pack

 

  • Omarm het onmogelijke: Defender Brand groeit met een groot aantal nieuwe aanbiedingen, waardoor Defender-klanten meer keuze hebben
  • Luxe ontdekkingsreiziger: De nieuweDefender 130 Outbound is de perfecte metgezel voor extreme avonturen, met vijf zitplaatsen en genoeg ruimte voor alles wat er van hem wordt gevraagd
  • Verbeterde aandrijflijnen: Defender 130 nu voor het eerst verkrijgbaar met 500 pk supercharged V8-motor, waarbij het comfort en de verfijning van de achtzitter worden gecombineerd met krachtige V8-prestaties; 0-100 km/u in slechts 5,7 seconden1
  • County Exterieur Pack: Nieuw ontwerppakket voor Defender 1102 geïnspireerd door het erfgoed van Defender en biedt het veeleisende klanten nog meer mogelijkheden voor personalisatie
  • Nu verkrijgbaar:Defender 130 Outbound en V8 zijn nu te bestellen, naast de rest van de Defender-familie: https://www.landrover.com/vehicles/defender/index.html

De nieuwe Defender 130 Outbound wordt geïntroduceerd in de Defender-line-up, samen met de 500 pk sterke Defender 130 V8 en een nieuw op erfgoed geïnspireerd County Exterior Pack voor Defender 1102. De nieuwe toevoegingen aan het merk Defender bieden meer keuze voor Defender-klanten, terwijl ze de gebruikelijke offroad-capaciteiten en superieur comfort bieden.

“De Defender 130 Outbound is een ongelooflijk wenselijke toevoeging aan de Defender-familie, voor onze meest avontuurlijke klanten die graag op pad gaan en verkennen en meer laadruimte nodig hebben met een configuratie met vijf zitplaatsen. De unieke designverbeteringen en het ruime interieur zorgen voor een aantrekkelijke mix van mogelijkheden en bruikbaarheid. De 4×4-familie biedt voor elk wat wils, met de introductie van de V8-aandrijflijn in de Defender 130, terwijl het nieuwe County Exterior Pack de roots van Defender viert met een moderne kijk op een klassiek ontwerp”.

MARK CAMERON
ALGEMEEN DIRECTEUR, DEFENDER

Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey en Eiger Grey vormen het kleurenpalet, terwijl carrosseriekleurige achterste signature panels en D-stijl afwerkingen de exterieurverbeteringen completeren. Voor klanten die een superieure krasbestendigheid buiten de gebaande paden nodig hebben, is de Satin Protective Film beschikbaar4.

Binnenin kunnen klanten kiezen voor luxe volledig Windsor-leer of duurzaam Resist-materiaal, met tactiele materiaalopties die het beste bij hun levensstijl passen. Ze zijn allemaal afgewerkt in Ebony, met een Ebony Morzine hemelbekleding, Robustec-fineer en Defender’s kenmerkende cross-car balk in Satin Black Powder Coat Brushed finish.

Aan het begin en einde van elke activiteit beschermen praktische details het interieur. Duurzame rubberen vloermatten kunnen worden neergeklapt om de bumper te beschermen bij het laden van omvangrijke of zware apparatuur zoals fietsen of koffers. Extra opbergruimtes bergen kleinere voorwerpen veilig uit het zicht op, terwijl sjorpunten en een nieuw laadnet betekenen dat een verscheidenheid aan buitenuitrusting – groot of klein – tijdens het rijden kan worden beveiligd, klaar voor actie bij aankomst.

De onstuitbare 4×4-mogelijkheden worden geleverd door defender’s beproefde Intelligent All-Wheel Drive System en Terrain Response 2®, terwijl elektronische luchtvering en Adaptive Dynamics standaard zijn gemonteerd. Geavanceerde off-road rijtechnologieën zorgen voor moeiteloze en geruststellende vooruitgang op elk terrein, met de elektronische luchtvering die tot 430 mm articulatie en tot 900 mm waden mogelijk maakt.

De Defender 130 Outbound kan tot 3.000 kg trekken5 – wat betekent dat alles van jetski’s en boten tot caravans en aanhangwagens gemakkelijk kan worden getrokken. Het aankoppelen wordt eenvoudiger gemaakt door de luchtvering, met schakelaars in de achterklep om de achterkant van het voertuig omhoog en omlaag te brengen.

Defender 130 Outbound is leverbaar met P400 benzine en D300 diesel Ingenium power. Beide zijn voorzien van Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) technologie voor optimale prestaties en efficiëntie.

Binnenin komen luxe en dynamiek dankzij 14-voudig verwarmde en gekoelde elektrische bestuurdersstoelen afgewerkt in Ebony Windsor Leather met Dinamica® suèdedoek en Robustec-stof. Ze worden aangevuld met een suèdedoek verwarmd stuurwiel, Ebony Morzine hemelbekleding en Satin Black dwarsbalk van de auto. De Defender 130 V8 beschikt ook over klimaatregeling met vier zones, verwarmde zitrijen en klimaatstoelen op de tweede zitrij – naast een Meridian Sound System, Head-Up Display, Interactive Driver Display en Cabin Air Purification Plus.

Het bekroonde Pivi Pro-infotainment is voorzien van een 11,4-inch glazen touchscreen met Software Over The Air-mogelijkheden, wat betekent dat het altijd up-to-date is. Standaard Wireless Apple CarPlayTm 6 is inbegrepen. Draadloos Android Auto® is ook standaard. En what3words-adresseringstechnologie is geïntegreerd voor nauwkeurige bestemmingsvinding, zelfs op de meest afgelegen locaties. Wireless Device Charging biedt snel en kabelvrij opladen, terwijl Alexa voice AI7 Biedt intuïtieve bediening van de belangrijkste voertuigfuncties.

Het County Exterior Pack is beschikbaar voor 1102, in S-, SE- en HSE-derivaten. County-graphics langs de deuren en carrosseriezijden zijn de meest in het oog springende toevoeging, terwijl verlichte loopvlakplaten de bestuurder en passagiers verwelkomen met een unieke County-afbeelding. Opvallend 20-inch lichtmetaal is verkrijgbaar in twee stijlen, waarvan er één wordt aangeboden in een Gloss White-afwerking om de kenmerkende esthetiek van het exterieurpakket aan te vullen.

De beschikbare kleurencombinaties omvatten:

  • Fuji White body met nieuwe Tasman Blue Contrast Roof en Tailgate, plus Tasman Blue gradiënt grafische sticker en loopvlakplaat
  • Santorini Black body met nieuwe Tasman Blue Contrast Roof en Tailgate, plus Tasman Blue gradiënt grafische sticker en loopvlak
  • Tasman Blue body met wit contrasterend dak en achterklep, plus Fuji White gradiënt grafische sticker en loopvlakplaat

Er is een reeks interieurkleuren en materiaalcombinaties beschikbaar, waaronder Resist-stoelen, Grained Leather en Windsor-leer, allemaal afgewerkt in Ebony – terwijl een Acorn met Lunar-interieur ook beschikbaar is op Fuji White- en Santorini Black-voertuigen.

De details van het interieur omvatten tactiel Robustec-fineer, terwijl de Cross Car Beam verkrijgbaar is in lichtgrijs of wit, met een element van het County Exterior Pack naar het interieur.

Aanvullende verbeteringen

Een handige laadruimte vloerlade8 standaard op alle Defender 90-modellen en Defender 130 achtzits. De nieuwe functie, die interne opslag omvat, maakt een vrijwel vlakke laadruimtevloer mogelijk en zorgt ervoor dat er geen ruimte wordt verspild en de toegang tot D-lussen behouden blijft. Het nieuwe accessoire is ook beschikbaar voor bestaande Defender 90 en Defender 130 achtzitsbezitters via hun lokale dealer8.

Voor de Defender 90 is de toegangssnelheid tot rij twee verbeterd met een nieuwe parachutegreep, een snel inklapbare en verschuifbare rij één passagiersstoel en de introductie van rij twee 40:20:40 neerklapbare achterbank met middenarmsteunen.

De Defender 130 Outbound, Defender 130 V8 en Defender 110 met County Exterior Pack2 zijn nu te bestellen.

TikTok: https://www.tiktok.com/@rangerover

Facebook: http://www.facebook.com/LandRover

Twitter: http://twitter.com/LandRover

Instagram: http://instagram.com/LandRover

YouTube: http://www.youtube.com/LandRover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait