Thierry Neuville (terug) aan de start van de rally van Ieper 2018

Vicewereldkampioen Thierry Neuville neemt samen met Nicolas Gilsoul opnieuw deel aan de ‘Ypres Rally’ aan het stuur van een Hyundai New Generation i20 R5 van Hyundai Motorsport.

Thierry Neuville, de regerende vicewereldkampioen WRC, kondigde net als vorig jaar, tijdens de persdag van de Brussels Motor Show 2018 aan dat hij zal deelnemen aan de editie 2018 van de Rally van Ieper (21-23 juni 2018).

Revanche voor eigen publiek 

Thierry verscheen vorig jaar ook al aan de start in Ieper. Helaas ging hij van de baan, waardoor hij de wedstrijd niet positief kon besluiten.

Op vraag van de invoerder Hyundai Belux zullen Thierry en Nicolas in 2018 revanche nemen voor eigen publiek, aan het stuur van een i20 R5 van Hyundai Motorsport.

Thierry moest niet lang nadenken:

“Onze vorige deelname aan de Ypres Rally was geen succes, ondanks de snelle tijden die we er lieten optekenen. Dit jaar speelt de WRC kalender in ons voordeel, waardoor we ons beter zullen kunnen voorbereiden. Ik ben erop gebrand om onze Belgische fans een mooi resultaat te bezorgen !”

Hyundai Belux PR & Communications Manager William Meerschaut is blij dat Thierry de uitnodiging opnieuw heeft aanvaard:

“Thierry is en blijft een geweldige ambassadeur voor ons merk en we zijn bijzonder trots dat we de Vicewereldkampioen opnieuw aan de start hebben in Ieper. Beschouw het gerust als een traktatie van ons, aan de Belgische fans van Thierry en Nicolas. We denken trouwens ook na over een vervolg op de ‘Back in Town-actie’ van vorig jaar. Die oefening zal bepalend zijn voor de look van de wagen, maar daarover zullen we later nog communiceren.”