Interclassics Brussel 2016: Excellence was expected

Met een succesvol bezoekersaantal (meer dan 21.000) kon Interclassics op zondagavond zijn tweede Brussels Salon afsluiten.

Tegenover de eerste editie van 2015 werden het aantal vierkante meter en de beschikbare zalen verdubbeld, een bewijs dat vele exposanten deze gelegenheid niet willen missen. Ook de totale presentatie en het aanbod oogden opvallend beter en dat was reeds vorig jaar op hoog niveau.

Graag laten we je even meekijken naar de foto’s mocht je dan toch dit evenement gemist hebben. Van 12 tot 15 januari 2017 kan je voor Interclassics in Maastricht terecht en de volgende editie in Brussel vindt van 17 tot 19 november plaats.

Zeker noteren dus!

 

Tekst en foto’s: Vincent Arpons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait