Alpine start de reserveringen voor de Alpine Première Édition, een tot 1 955 genummerde exemplaren beperkte serie

De nieuwe Alpine kan vanaf vandaag gereserveerd worden via een specifieke app die beschikbaar is op de officiële website van Alpine www.alpinecars.com. De Première Édition wordt aangeboden in een tot 1 955 exemplaren beperkte serie als eerbetoon aan het jaar dat Jean Rédélé het merk oprichtte, en is een belangrijke stap in de wedergeboorte van Alpine. “Alpine is een merk dat door zijn schitterende vormgeving, wendbaarheid en onbetwiste successen in de autosport zijn stempel heeft gedrukt op de autocultuur. Sinds werd bekendgemaakt dat Alpine zou terugkeren, is over de hele wereld veel belangstelling getoond voor onze nieuwe wagen. Daarom hebben we beslist de echte sportwagen- en Alpine-liefhebber de kans te geven in avant-première een exemplaar te reserveren,” aldus Michael van der Sande, Algemeen Directeur van Alpine. “De Première Édition-wagens zullen de eerste exemplaren zijn die onze fabriek verlaten. We willen die gebeurtenis extra in de verf zetten door de Alpine-fans de mogelijkheid te geven het nummer van hun wagen te kiezen.” De Alpine Première Édition zal een exclusieve uitrusting krijgen. De prijs en de technische kenmerken zullen in de loop van het eerste kwartaal van 2017 worden vrijgegeven. De beperkte serie zal incl. btw tussen 55 000 en 60 000 euro kosten en zal van 0 naar 100 km/u accelereren in 4,5 s. De eerste leveringen aan klanten zijn gepland voor eind 2017. Klanten kunnen vanaf nu een Alpine Première Édition reserveren via de specifieke app. Ze dienen daarvoor 2 000 euro te storten en kunnen afhankelijk van de beschikbaarheid een nummer kiezen tussen 1 en 1955. Een plaatje met het gekozen nummer zal worden aangebracht op de middenconsole. Klanten kunnen ook kiezen uit 3 koetswerkkleuren: Alpine-blauw, Diepzwart en Zonnewit. Klanten uit de volgende landen kunnen een Alpine Première Édition reserveren: Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, het VK, Japan*, Luxemburg, België, Oostenrijk, Nederland, Polen, Zweden, Portugal en Zwitserland. * Reserveringen starten in 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait