Rijdende kunst nu te koop:

p90235880_highres_bmw-i8-garage-italia

In de marge van de Mondial de l’Automobile 2016 in Parijs herinterpreteerden BMW en Garage Italia Customs het vooruitstrevende design van de twee BMW i modellen met een koetswerkkleur die van blauw naar grijs overvloeit. Het geheel zorgt voor een dynamisch schouwspel, met een techniek die zich inspireert op de pointillistische stroming. Deze unieke BMW i3 en BMW i8 zullen eenmalig samen tentoongesteld worden in de BMW Brand Store van 15 tot 21 december. Bovendien zal er van elk artistiek model slechts één exemplaar voor België en Luxemburg te koop aangeboden worden.

De BMW i3 en BMW i8 Garage Italia CrossFade Editions onderscheiden zich niet enkel langs buiten van de futuristische BWM i3 en BMW i8. Zo zorgt onder meer een aangepaste binnenbekleding in Alcantara en Foglizzo leder in pointillistisch design voor een artistieke toets.

Om het geheel in de kijker te zetten zal kersverse BMW i Friend en Brusselaar dj Henri PFR op 21 december een unieke dj-set spelen in eigen stad. Over de hele wereld worden zijn summer- en deephouse-sets fel gesmaakt. Wie interesse heeft in deze auto en aanwezig wenst te zijn op deze exclusieve ‘Electrifying Christmas” avond in de BMW Brand Store en zo de BMW i3 en BMW i8 Garage Italia CrossFade Editions wil ontdekken binnen een uniek kader dat alle zintuigen prikkelt, kan terecht bij Lore Lambrechts van de BMW Brand Store in Brussel.

Kunst en BMW.

BMW brengt al sinds 1975 kunst naar zijn meest sportieve wagens dankzij de BMW Art Cars. De voorbije week werd BMW Art Car nummer 19 door Amerikaans kunstenaar John Baldessari uitgebreid voorgesteld aan het grote publiek. Deze BMW M6 GTLM zal in het voorjaar van 2017 zijn kleuren verdedigen op het circuit.

“Net zoals het pointilisme in zijn tijd heel vooruitstrevend en vernieuwend was, is dat vandaag het geval voor de BMW i3 en BMW i8. Door gebruik te maken van nieuwe technieken brengen zowel BMW als het pointillisme elk in zijn tijd een ongeziene ervaring. Deze BMW i3 en BMW i8 Garage Italia CrossFade Editions zullen net zoals onze BMW Art Cars kunnen proeven van het asfalt en zullen zowel zijn bestuurders als zijn bewonderaars een streling voor het oog bieden”, zegt Jean-Philippe Parain, President & CEO van BMW Group Belux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait