Belgisch showdebuut Maserati Levante op het Auto Salon

  • Maserati geeft in Paleis 5 acte de présence met de Levante Diesel en de vernieuwde Ghibli & Quattroporte
  • De GranCabrio Sessanta Edition schittert tijdens Salon Dream Cars

levante

Mechelen, 9 januari 2017 – Maserati is tijdens het 95e Auto Salon in Brussel (14 t/m 22 januari 2017) present met de nieuwe Levante, de Maserati in het SUV segment en de vernieuwde Ghibli & Quattroporte. Daarmee is het Italiaanse automerk uit Modena voor het eerst vertegenwoordigd tijdens de vrijetijds- en recreatie-editie van de show.

Met de Levante zorgt Maserati tijdens het 2017 Salon  voor een heuse Belgische showprimeur. De Levante – de eerste SUV in de geschiedenis van het merk – is sinds enkele maanden leverbaar in België, maar was voor consumenten in België nog niet eerder op een grote nationale autoshow te bewonderen. In Brussel zal de Levante Diesel tentoongesteld zijn, voorzien van een 275 pk sterke 3.0-liter V6 turbodiesel met 600 Newtonmeter aan trekkracht.

Op de Maserati-stand in Paleis 5 wordt de Levante Diesel geflankeerd door de recent vernieuwde Ghibli en Quattroporte. De twee luxe berlines van Maserati werden medio vorig jaar uiterlijk verder aangescherpt en voorzien van tal van nieuwe technologieën. Naast een compleet nieuw infotainmentsysteem met groot touchscreen en centrale bedieningsknop op de tunnelconsole zijn de Ghibli en Quattroporte voor het eerst ook met een keur aan geavanceerde rijassistentiesystemen beschikbaar.

Salon Dream Cars
Vanzelfsprekend mag een premium merk als Maserati ook niet ontbreken op het driedaagse, exclusieve Salon Dream Cars. Van 20 t/m 22 januari aanstaande geeft het merk tijdens deze bijzondere droomautosalon in Paleis 1 acte de présence met de Maserati GranCabrio Sessanta Edition. Deze gelimiteerde uitvoering, waarvan er slechts 400 exemplaren wereldwijd werden geproduceerd, werd door Maserati speciaal uitgebracht ter ere van de overwinning van Juan Manuel Fangio aan boord van de mythische Maserati 250F.

Aanmelden bezoekers Maserati-stand
Vanwege de grote belangstelling die Maserati tijdens het Salon op haar stand verwacht, heeft het merk de toegang tot de stand gereguleerd. Bezoekers van het Auto Salon die een kijkje willen nemen op de Maserati-stand in Paleis 5 kunnen zich voorafgaand aan het Salon inschrijven op de website van Maserati: www.maserati.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait