NIEUWE ALPINE : HET PRESTIGE VAN ALUMINIUM

Deze eerste collectie van foto’s die genomen werden in de Alpine-afdeling van de fabriek in Dieppe biedt een glimp van het chassis van de toekomstige Alpine.

Platform

Het onderstel van de nieuwe Alpine is een fundamenteel designonderdeel van de auto, omdat het plaats biedt aan de motor, de transmissie en de ophanging. Het gebruik van aluminium voor dit op maat gemaakte platform verzekert een laag gewicht. Het werd ontwikkeld met het oog op een onberispelijke wendbaarheid.

Koetswerk

Slechts een klein aantal autoconstructeurs maken gebruik van aluminium voor het koetswerk van hun modellen. Het vormgeven, assembleren en lassen van aluminium vergt een unieke expertise. De beloning is een aanzienlijke gewichtsbesparing en een hoogwaardige afwerking.

86260_11_34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait