Renault Sport Track Days 2017

DSC_0521

  • Start van de reserveringen voor het Europese programma van de Renault Sport Track Days 2017
  • Al meer dan tien jaar een evenement voor R.S.-klanten
  • Professionele omkadering op vier legendarische circuits in Frankrijk en België

Les Ulis, Frankrijk, 24 januari 2017 – De Renault Groep maakte bekend dat vanaf nu gereserveerd kan worden voor de Renault Sport Track Days voor seizoen 2017.

Al zo’n tien jaar kunnen eigenaars van een wagen uit het R.S.-gamma tijdens de Renault Sport Track Days hun rijtechniek op het circuit bijschaven. De R.S.-wagens kunnen er met hun uit de autosport afkomstige technologie al hun potentieel laten zien in een aangepaste en veilige omkadering. De Track Days worden namelijk begeleid door instructeurs en professionele piloten.

Na een veiligheidsbriefing zijn er voor de deelnemers de hele dag door rijsessies in groepen volgens competentieniveau. Niet langer dan 20 minuten, zodat wagen en rijder daarna kunnen afkoelen! Tijdens de Renault Sport Track Days kunnen klanten ook de recentste nieuwigheden uit het gamma testen en kennismaken met de pure rijsensaties van de autosport in een Clio Cup-doop of -coaching!

Éric Bernard, Directeur Commercial van Renault Sport Cars: “De Renault Sport-ervaring stopt niet bij de aankoop en het onderhoud van een wagen. Onder de innoverende diensten voor R.S.-klanten worden de Track Days altijd weer enorm gesmaakt. Op circuits kunnen rijden als het Circuit Paul Ricard of Spa-Francorchamps blijft een unieke ervaring en we kijken ernaar uit onze klanten daar te ontmoeten.”

Voor het seizoen 2017 heeft Renault Sport een droomagenda opgesteld, met vier legendarische circuits in Frankrijk en België:

– Maandag 20 maart: Nevers Magny-Cours

– Maandag 24 april: Spa-Francorchamps (België)

– Zaterdag 13 mei: Circuit Paul Ricard (Le Castellet)

– Maandag 4 september: Bugatti – Le Mans

Er kan vanaf nu online ingeschreven worden voor de vier datums, op de website http://journeespassion.renaultsport.com.

Het gaat om een internationaal concept en dus zullen binnenkort nog andere track days ingepland worden in onder meer Duitsland, Marokko, Japan en Brazilië. De volledige agenda zal beschikbaar zijn op de pagina http://www.renaultsport.com/Les-Journees-Circuit.html.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait