Coole auto, coole première: eerste aantreden nieuwe Crossland X

  • Creatieve presentatie in ‘Kraftwerk’: CEO Dr. Karl-Thomas Neumann en Marketing chef Tina Müller onthullen eerste nieuwe crossover van Opel
  • Op het podium en online: onthulling met livestream op 1 februari om 19.30 uur tijdens vernissage nieuwe Opel-kalender ‘Georgia & Grumpy’
  • Nieuwe stijlvolle foto’s: na Opel Mokka X volgt nu Crossland X

 

 

Een stijlvolle stadsauto met de coole verschijning van een SUV – dat is de nieuwe Crossland X van Opel. Nadat onlangs de eerste foto’s werden vrijgegeven, volgt nu het debuut van de nieuwkomer. En Opel heeft voor de komst van het eerste nieuwe crossovermodel van het bedrijf iets zeer bijzonders georganiseerd. Opel CEO Dr. Karl‑Thomas Neumann en Chief Marketing Officer Tina Müller zullen de verrassende CUV (Crossover Utility Vehicle) onthullen op een even verrassende plaats, namelijk de trendy locatie ‘Kraftwerk’ in hartje Berlijn. Opel zal de Crossland X voorstellen op 1 februari, als hoogtepunt van de vernissage van de Opel-kalender voor 2017. Geïnteresseerden uit de hele wereld kunnen toekijken terwijl Dr. Neumann en Tina Müller de Crossland X onthullen, vermits het debuut vanaf 19.30 uur ook te volgen zal zijn via livestream.

 

“Met de Mokka X zijn we al nummer één in de SUV-B-segment. Als tweede model met een X-factor zal de nieuwe Crossland X het succes van het merk verder verhogen en veel nieuwe klanten overtuigen. Als een innovatieve trendsetter vormt de Crossland X ook een belangrijk onderdeel van ons grote productoffensief, dat een verdere impuls zal krijgen  met de Grandland X, die op korte termijn gelanceerd wordt”, zegt Dr. Neumann.

 

“Onze nieuwe crossover is stijlvol, veelzijdig en zeer goed geconnecteerd. Met zijn modern tweekleurig design, talrijke innovaties en uitrusting zoals de altijd bereikbare persoonlijke hulpverleningsdienst OnStar of de panoramische achteruitrijcamera van 180 graden, kent de Crossland X geen grenzen. Hij straalt levenskwaliteit uit en is voorbestemd om een groot succes te worden, vooral bij het vrouwelijk publiek,” voegt Tina Müller hieraan toe.

 

De extravagante locatie voor de première is al even ongewoon als de Crossland X. ‘Kraftwerk’, een voormalige warmtecentrale, getuigt met zijn ruwe stedelijke uitstraling van het Berlijnse industrieverleden en is een trendy trefpunt voor evenementen met iets X‑tra. De vernissage van de Opel-kalender start om 18.30 uur. Precies een uur later maakt de Opel Crossland X zijn eerste publieke optreden. Net als de ongebruikelijke locatie heeft ook de Crossland X iets bijzonders. Hij combineert een stoere vormgeving met de voordelen van een SUV. Zijn strakke buitenafmetingen in combinatie met heel wat interieur- en bagageruimte passen perfect bij een stedelijke levensstijl. De bestuurder en de passagiers halen voordeel uit een hogere zitpositie en het bijhorend uitstekend overzicht. Bovendien biedt de Crossland X innovaties aan uit de premium klasse zoals adaptieve verlichting vooraan (AFL) met integrale ledkoplampen, een head-updisplay, een panoramische achteruitrijcamera van 180 graden, een vooraanrijdingsassistent (Forward Collision Alert) met voetgangersdetectie en een systeem dat slaperige bestuurders waarschuwt (Driver Drowsiness System). De nieuwkomer is tevens verkrijgbaar met de kenmerkende uitstekende connectiviteit van Opel, dankzij Opel OnStar en IntelliLink-infotainmentsystemen die compatibel zijn met Apple CarPlay en Android Auto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait