Ford Driving Skills for Life 2017: drie weekends in België

DSC_8375_med

Jongeren veilig de weg op sturen, dat blijft ook in 2017 het doel van Driving Skills for Life, een gratis opleiding van een halve dag die Ford biedt aan alle jongeren tussen 18 en 24 jaar die beschikken over een rijbewijs. Dit jaar zijn 3 weekends gepland: 18-19/3 in Namen (FR), 6-7/5 in Lommel (NL) en 9-10/9 in Brussel of Antwerpen. Jongeren kunnen zich inschrijven op www.drivingskillsforlife.be. Ook tijdens dit vierde jaar van Ford Driving Skills for Life in België staan de instructeurs van Ford Lommel Proving Ground jongeren met raad en daad bij om ervoor te zorgen dat ze gewapend zijn tegen de valkuilen van het verkeer op onze drukke wegen. Daarbij wordt gefocust op vier aspecten die aan de basis liggen van 60 procent van alle verkeersongevallen: het herkennen van gevaren, de controle over de auto, snelheids/afstandsbesef en de impact van afleidingen aan het stuur. Tijdens de voorbije sessies van Ford Driving Skills for Life in Belgie namen niet minder dan 1.900 jongeren deel over een periode van 3 jaar, en dit volledig kosteloos. Bovendien maken deelnemers kans op een iPad mini door deel te nemen aan een instagram-wedstrijd die de meest originele foto bekroont. Slechts twee voorwaarden om deel te nemen: tussen de 18 en 24 jaar oud zijn en beschikken over een definitief rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait