Orderboeken open voor nieuwe Opel Vivaro Sport

  • Stijlvolle combinatie: dynamisch ontwerp met hoge functionaliteit en subtiele details
  • Interessant aanbod: attractieve instapprijs met uitgebreide standaarduitrusting

 

 

De Opel Vivaro Sport, die vorig jaar in wereldpremière ging op het Salon voor Bedrijfswagens in Hannover, combineert een dynamisch design met subtiele details en de gebruikelijke praktische aard van een licht bedrijfsvoertuig. De nieuwe variant is beschikbaar als Combi, als gesloten bestelwagen – beide in twee lengtes – of als bestelwagen met dubbele cabine en korte wielbasis. Hij heeft een maximaal toegelaten gewicht van 2,9 ton en is nu in België te bestellen voor de attractieve instapprijs van 29.740 euro (excl. btw).

 

De Vivaro Sport brengt – en dat reeds standaard – een verrassend hoog afwerkings- en uitrustingsniveau naar deze voertuigklasse. Zilveren of zwarte sierstrips vervolledigen de gekozen lakafwerking. Zij tuigen de zijkanten van het voertuig, de motorkap en het dak op, en geven de Vivaro Sport zo een dynamische uitstraling. De eveneens zilveren of zwarte aluminium velgen van 17 inch benadrukken het sportieve aspect. De koplampen excelleren met energiezuinige led-dagrijlichten, terwijl ook mistlampen met hoekverlichting inbegrepen zijn.

 

De donker getinte zij- en achterruiten beschermen de passagiers in de Combi-variant tegen zonlicht en nieuwsgierige blikken. Aan de binnenkant is een aangename temperatuur verzekerd, dankzij de airconditioning. De cruise control met snelheids­begrenzer zorgt ervoor dat elke rit ontspannen verloopt. De ultrasonische parkeersensoren voorkomen dan weer ongewenste kleine aanrijdingen tijdens het parkeren.

 

Het Sport Champion Pack, dat eveneens standaard aangeboden wordt, omvat Open & Start (Keyless Entry), Navi 80 IntelliLink-infotainment, automatische airconditioning (gesloten bestelwagen en dubbele cabine), het Irmscher Tourer Pack en de Cargo Kit Sport (dubbele cabine).

 

Het nieuwe Navi 80 IntelliLink-infotainmentsysteem met aanraakscherm en DAB+, Bluetooth en een USB-poort biedt realtimeverkeersinformatie die elke minuut geüpdatet wordt met alle files en alternatieve routes.

 

Voor een nog meer verfijnde sfeer zorgen de lederaccenten en fluwelen matten met contrasterend zilveren stiksel uit het Irmscher Tourer Pack.

 

De Vivaro Sports toont zijn kwaliteiten ook in de bagageruimte. De Cargo Kit Sport (dubbele cabine) geeft de laadruimte stijl en bescherming met donkergrijze zijpanelen, houten vloer, handige opbergvakken en blauw sfeerlicht.

 

Het motoraanbod van de Vivaro Sport vult het dynamische uiterlijk perfect aan. De nieuwste aanwinst in de familie van lichte bedrijfsvoertuigen zal verkrijgbaar zijn met de krachtige en efficiënte 1.6 CDTI BiTurbo-motor met 92 kW/125 pk of 107 kW/146 pk (brandstofverbruik in de stad 7,6-6,4 l/100 km, buiten de stad 7,0-5,1 l/100 km, gecombineerd 7,1‑5,6 l/100 km; CO2-uitstoot in de gecombineerde cyclus 186-145 g/km).

cq5dam.web.1280.1280 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait