TREZOR : gekozen als Mooiste Concept Car 2016

  • Renault TREZOR krijgt de prijs van “Mooiste concept car 2016” van de jury van het Festival Automobile International.
  • Renault TREZOR is een elektrische GT die gestalte geeft aan de vormgeving en de technologie van de toekomstige modellen van Renault.

RENAULT TREZOR VALT IN DE PRIJZEN

Parijs – Dinsdag 31 januari 2017. Tijdens de officiële ceremonie van het 32ste Festival Automobile International in het Hôtel national des Invalides kreeg Renault TREZOR de prijs van mooiste concept car van 2016.

“Ik dank de jury voor deze onderscheiding die ons stimuleert om onze designstrategie voort te zetten,” aldus Laurens van den Acker, Directeur Industrieel Design van Renault. “Met zijn krachtige en sensuele vormgeving is TREZOR een baanbreker voor het design en de technologie van onze toekomstige modellen. TREZOR luidt ook een cyclus van nieuwe concept cars in.

“De jury heeft de prijs aan TREZOR toegekend wegens zijn prachtige design met sensuele en gracieuze vormen. Het is een concept car bij uitstek. Wat we vooral sterk vonden, waren de algemene coherentie en de stilistische details. Hij is een prachtig voorbeeld van creatief talent die hopelijk de toekomstige modellen van Renault zal inspireren,” benadrukt Rémi Depoix, Voorzitter van het Festival Automobile International.

RENAULT TREZOR TOONT DE STIJLRICHTING VOOR DE TOEKOMSTIGE MODELLEN VAN RENAULT

Renault TREZOR heeft eenvoudige, warme en sensuele lijnen, en een voorkant met een sterke identiteit die gebruikmaakt van een “C”-vormige lichtsignatuur. Het design van de toekomstige modellen van Renault zal zich inspireren op dat “stilistische DNA” en nog vloeiender en matuurder worden.

Het interieurdesign van TREZOR focust op rijplezier met een groot aanraakscherm dat de bestuurder omringt en het cockpiteffect versterkt. Die personaliseerbare en geconnecteerde aanraakinterface wordt gecombineerd met edele en warme materialen zoals hout en leder. De interieurs van de toekomstige modellen van Renault zullen zich ook laten inspireren door die stilistische en technologische stromingen en steeds meer uitgepuurd, verfijnd en geconnecteerd worden.

Tijdens het festival wordt Renault TREZOR tentoongesteld in het Hôtel National des Invalides naast nog andere concept cars die geselecteerd werden door de jury van het Festival Automobile International. De tentoonstelling is toegankelijk voor het grote publiek en loopt van 1 februari tot 5 februari 2017. Voor meer informatie: www.festivalautomobile.com

86884_11_34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait