Porsche biedt voortaan ook twee Cayenne S-modellen als Platinum Edition aan

Cayenne S en Cayenne S Diesel als speciale serie met uitgebreide uitrusting

Donderdag 2 februari 2017 — De speciale reeks Platinum Edition van Porsche breidt uit: met een bijzonder hoogwaardige uitrusting maakt de Platinum Edition de Cayenne S en Cayenne S Diesel nu nog aantrekkelijker. Tot de uitgebreide standaarduitrusting behoren de 21″-Sport Edition-wielen in Platinum zijdeglans, de achtvoudig verstelbare GTS-sportzetels met lederbekleding inclusief centraal gedeelte in alcantara en tal van andere comfortelementen. Samen met de Cayenne Diesel (211 & 262) en Cayenne S E-Hybrid telt de Platinum Edition nu 5 Cayenne-modellen.

 

De twee nieuwkomers in de Platinum Edition-reeks illustreren hun bijzonder hoogwaardige karakter met een discreet opgewaardeerd exterieurdesign. Naast de standaard koetswerkkleuren zwart en wit worden optioneel 4 metaalkleuren aangeboden: Jet Black, Mahogany, Carrara White en Rhodium Silver. Het exterieurpack in hoogglanzend zwart, de verdonkerde privacy-beglazing voor de zijruiten achteraan en de wielkuipverbredingen in koetswerkkleur zorgen voor sportief-elegante accenten.

 

De Platinum Edition staat voor sportieve functionaliteit. Bi-xenonkoplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS), de servostuurinrichting Plus en Park Assist voor- en achteraan zorgen voor een ongezien rijcomfort in de stad en op lange trajecten. De zelfdimmende binnenspiegel en buitenspiegels voorkomen verblinding door achteropkomende voertuigen.

P17_0252_a4_rgb

Op de deurdrempellijsten vooraan prijkt bij deze speciale Cayenne S-modellen een ‘Platinum Edition’-opschrift. Alle hoofdsteunen, met uitzondering van de centrale hoofdsteun achterin, zijn voorzien van het Porsche-embleem, de voorzetels zijn verwarmbaar. Ook op het vlak van infotainment komen de Platinum Edition-modellen niets tekort, met standaard Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatiemodule, de Connect Plus-module en het BOSE® Surround Sound System aan boord. Nog een typisch element voor de Platinum Edition is het sportieve analoge klokje op het instrumentenbord.

 

De prestatie- en verbruikscijfers van de nieuwe speciale modellen blijven ongewijzigd. De 3,6-liter zescilinder-biturbomotor van 309 kW (420 pk) in de Cayenne S verbruikt afhankelijk van de gemonteerde banden 9,5 tot 9,8 l/100 km. De V8 met dubbele turbo van de Cayenne S Diesel levert 283 kW (385 pk) en verbruikt gemiddeld 8,0 tot 8,2 liter diesel per 100 km, eveneens afhankelijk van de gekozen banden.

De nieuwe twee nieuwe modellen zijn vanaf nu bestelbaar bij de officiële Porsche Centres

P17_0253_a4_rgb

Prjis BTWi :

Cayenne S Platinum Edition : 90.508,00 €

Cayenne S Diesel Platinum Edition : 93.533,00 €

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait