SEAT Ibiza

De nieuwe referentie

 

De vijfde generatie van de SEAT Ibiza komt eraan, gewapend met de recentste technologische innovaties, in staat om uitzonderlijke dynamische prestaties neer te zetten en voorzien van een grondig herwerkt interieur.

 

 

Het belangrijkste model van de Spaanse constructeur behoudt zijn jonge, sportieve, functionele en comfortabele uitstraling, terwijl hij toch profiteert van het frisse en moderne design dat door de laatste modellen van het gamma werd ingeluid. Hij wordt aan het publiek voorgesteld op het komende Salon van Genève en verschijnt in juni 2017 op de markt.

New-SEAT-Ibiza_005H

 

Nieuw platform

 

De nieuwe, compleet herwerkte SEAT werd ontworpen met ambitieuze doelstellingen: een belangrijke vooruitgang boeken op vlak van veiligheid, robuustheid, design, prestaties en comfort. Al deze verwachtingen konden ingelost worden dankzij het nieuwe MQB A0 modulaire platform (Modular Quer Baukasten). De nieuwe SEAT Ibiza is het eerste model van de Volkswagen Groep dat dit platform gaat gebruiken.

 

100% geconnecteerd

 

De in 1984 gelanceerde SEAT Ibiza werd al snel een merkicoon en blijft ook vandaag nog een belangrijke pijler van het gamma. De nieuwe generatie slaagt in de uitdaging om meer interieurruimte te bieden en toch compacter uit te vallen, onder meer dankzij een met 87 mm toegenomen breedte die zijn sportieve stijl benadrukt. Op vlak van connectiviteit biedt het Full Link systeem een 8 duims aanraakscherm. Dit maakt van de nieuwe SEAT Ibiza de eerste 100% connecteerde wagen dankzij drie mogelijkheden : Apple Car Play, Android Auto en Mirror Link.

 

Dynamisch en economisch

 

De nieuwe SEAT Ibiza is een echt technisch pareltje want hij is uitgerust met de Front Assist, de Traffic Jam Assist, de Adaptive Cruise Control, het Keyless Entry System en de nieuwe parkeerhulpmiddelen. Tenslotte onderscheiden de talrijke beschikbare motoren (van de driecilinder 1.0 TSI met 95 pk tot de viercilinder 1.5 TSI met 150 pk) zich door hun prestaties en hun laag uitstootniveau. Door het jongste MQB A0 platform kan de nieuwe SEAT Ibiza ook gebruik maken van de 90 pk sterke 1.0 TSI motor op aardgas (CNG). Dit is het eerste model binnen zijn marktsegment die dit type motorisatie aanbiedt.

New-SEAT-Ibiza_009H

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait