Het BRC ook in 2017 uitgebreid op televisie

Het BRC ook in 2017 uitgebreid op televisie

Ook in 2017 zal het Belgian Rally Championship kunnen rekenen op heel wat zendtijd op televisie. Het Belgisch rallykampioenschap zal zowel nationaal, regionaal als internationaal te bekijken zijn, maar natuurlijk ook online via clips gemaakt door de promotor van het BRC, Chris Courteyn Productions.

Laten we beginnen met de nationale zenders. Van elke manche van het BRC, te beginnen met de Rally van Haspengouw, zal een samenvatting van gemiddeld 15 minuten te zien zijn op Sporza, in het weekend van de wedstrijd op zondagnamiddag.

RTBF brengt van elke wedstrijd een samenvatting van 5 minuten op televisie, met extra lange samenvattingen van de Spa Rally, de Rally van Wallonië, de Ypres Rally en de Condroz Rally.

Verder realiseert de promotor een samenvatting van 24 minuten, voorzien van commentaar in het Nederlands, Frans en Engels, die verdeeld wordt over quasi gans de wereld. Deze samenvattingen zijn bij ons onder andere te zien op Sport 10 (Belgacom) en Sport 40 (Telenet), maar verder ook op Motors TV, Fox Europe, Fox Africa, enz.

En om in te spelen op de populariteit van de sociale media, worden voor, tijdens en na de wedstrijd korte clips met highlights en onboards online geplaatst.

Kortom, ook in 2017 zal het Belgian Rally Championship overal te volgen zijn!

Foto : Kris Princen tijdens een testsessie voor de Rally van Haspengouw (Jo Pijpops)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait