Mazda opnieuw partner van JESCO

Sedert enkele weken is Mazda Belux opnieuw wagenpartner van Auto Training School Jesco

 

  • Jesco is een professionele school voor autobeheersing met 4.000 cursisten per jaar

Willebroek, 20 februari 2017. Sedert enkele weken is Mazda de nieuwe wagenpartner van Auto Training School Jesco, gelegen langs de A12 te Puurs, op een boogscheut van de kantoren van Mazda Belux. Het volledige Mazda-gamma (11 wagens in totaal, gaande van Mazda2 tot Mazda MX-5) wordt gebruikt voor de opleidingen. Mazda-eigenaars krijgen overigens een speciale korting op de cursusprijs.

Mazda zet hoog in op actieve en passieve veiligheid. Onder de noemer i-ACTIVSENSE beschikt Mazda over een arsenaal aan elektronische rijhulp- en waarschuwingssystemen, die zelfs op onze kleinste modellen worden aangeboden. Maar het is duidelijk dat de bestuurder zelf, en de mate waarin hij zijn voertuig beheerst, ook een belangrijke factor is in dit verhaal. Vandaar de natuurlijke link die er is met een professionele Auto Training School als Jesco.

 

Jesco bestaat sedert 1976 en ontvangt op jaarbasis ongeveer 4.000 cursisten op ongeveer 300 trainingsdagen. Dat zijn zowel particulieren als bedrijven die hun werknemers een gedegen rijvaardigheidsopleiding willen aanbieden. Meer info vindt u op de website van jesco: www.jesco.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait