AVUS en TELESTO: exclusieve, gelimiteerde edities van de BMW M3 Berline en M4 Coupé.

2017 CAR:  BMW M4 Avus Limited Special Series

BMW Belux stelt twee exclusieve, gelimiteerde edities voor van de succesvolle BMW M3 Berline en M4 Coupé. Deze wagens werden volledig afgestemd op de Belgische en Luxemburgse markt. Onder de noemer ‘BMW M Special Series’ bieden deze wagens een geslaagde combinatie van BMW Individual Special Request mogelijkheden, af fabriek opties en BMW M Performance accessoires.

 

Grigio Telesto en Avusblau.

Twee markante BMW Individual Special Request koetswerkkleuren, Grigio Telesto en Avusblau, vormen de basis en ontlenen dan ook passend hun naam aan deze twee exclusieve edities: TELESTO en AVUS. De BMW M4 TELESTO maakte reeds een eerste publieke verschijning op het Brusselse Autosalon in januari ll.

 

Exclusief en opvallend.

“De ontwikkeling van een speciale editie, gebruik makend van deze subtiele mix van uitrustingen, beantwoordt aan de vraag van onze klanten en prospecten die op zoek zijn naar een exclusieve én opvallende wagen. Onze meest iconische modellen uit het BMW M gamma, de BMW M3 Berline en de M4 Coupé, zijn dan ook de geknipte kandidaten voor een eerste gelimiteerde reeks in deze BMW M Special Series”, aldus Christophe Weerts, woordvoerder BMW Group.

2017 CAR:  BMW M4 Telesto Limited Special Series

Gelimiteerde edities.

Gezien het bijzondere karakter van de BMW M Special Series worden er zowel van de BMW M3 Berline en M4 Coupé TELESTO slechts 20 eenheden op de markt gebracht. Van de BMW M4 Coupé AVUS zullen er 10 exemplaren worden gemaakt. In totaal zullen er dus slechts 50 exemplaren van deze specifieke limited edition ‘BMW M Special Series’ op de markt komen.

 

Als basisuitvoering werd gekozen voor de BMW M3 en BMW M4 met Competition Pack (450pk). Deze specifieke, gelimiteerde oplage wordt op het dashboard extra benadrukt door een expliciete gravure ‘1/20’ of ‘1/10’ in de decoratieve lijsten vervaardigd uit Carbon Fibre. Naast de BMW Individual Special Request kleur en gepersonaliseerde inleglijsten zal er ook onder meer contrasterende stitching voorzien worden, met name Silverstone in de TELESTO en blauwe stitching in de AVUS. De wagens zijn vanaf nu beschikbaar bij de BMW M concessiehouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait