BMW 5 Reeks is Lease Car of the Year 2017.

Na zijn geslaagde lancering enkele weken geleden bevestigt ’s werelds meest succesvolle zakenberline opnieuw zijn sterke troeven. Op de 25ste editie van Lease Car of the Year 2017 ging de BMW 5 Reeks aan de haal met de eerste plaats.

Afgelopen donderdag verzamelden meer dan 300 prominenten uit de fleetsector voor de 25ste editie van Fleet Car of the Year. Onder leiding van de leasingmaatschappij Alphabet werd een professionele jury samengesteld en ook de klanten van Alphabet konden een stem uitbrengen op hun favoriet. De jury voerde reeds in maart de praktijktesten uit. De overige punten worden bepaald door verschillende, objectieve criteria zoals TCO, veiligheid & kwaliteit, uitstoot en VAA. Al deze criteria worden dan samen in rekening gebracht en geëvalueerd op hun potentieel voor bedrijfsvloten.

 

“Het is dus een echte eer dat de BMW 5 Reeks als zakenberline werd uitverkozen tot “Lease Car of the Year 2017”. De nieuwe BMW 5 Reeks mag dan ook terecht de “business atleet” genoemd worden! Met de nakende komst van de BMW 5 Reeks Touring willen we onze klanten een minstens evenwaardige ervaring bieden”, aldus Peter Henrich, President en CEO van BMW Group Belux.

 

Onevenaarbaar comfort, luxe en connectiviteitsmogelijkheden.

Naast de overwinning in de categorie Executive ging de zakenberline ook aan de haal met de overall titel. Niet alleen de hoge mate van comfort maar ook de ijzersterke cijfers bij de desk research en de uitgebreide connectiveitsmogelijkheden zorgen ervoor dat de jury overtuigd was.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait