De nieuwe Hyundai KONA: scherp en vernieuwend

De nieuwe KONA heeft een vernieuwende, progressieve uitstraling die de nieuwe designtaal van Hyundai erft, inclusief de cascading grille. Het dubbele koplamp-ontwerp creërt een uniek karakter.

Vrijdag 28 april 2017 — Hyundai Motor onthult de details van de nieuwe KONA die binnenkort zijn wereldpremière zal beleven. De nieuwe KONA blijft trouw aan Hyundai’s nieuwe ontwerpidentiteit en voegt een vleugje progressiviteit toe om een ​​unieke propositie in het B-SUV-segment te creëren.

Het front van de nieuwe KONA is expressief en krachtig, en integreert de nieuwe familie-identiteit van Hyundai: de cascading grille. De nieuwe dubbele koplampen vergroten de visuele impact, met de LED dagrijverlichting boven de LED-koplampen geplaatst. De gescheiden lichten aan de voorkant geven de KONA een krachtige en progressieve uitstraling met slanke en scherpe vormen. De gespierde voor- en achterkant worden geaccentueerd door de brede houding van de auto en zijn expressieve styling.

De nieuwe KONA biedt klanten een echte SUV-ervaring. De verhoogde zitpositie zorgt voor een betere zichtbaarheid voor bestuurders en verhoogt het rijcomfort, terwijl de optionele vierwielaandrijving de rijeigenschappen en de wegligging nog verbetert.

De lancering van de KONA vertegenwoordigt de volgende stap voor Hyundai Motor Europe om het grootste Aziatische merk te worden in Europa tegen 2021 met de introductie van 30 nieuwe modellen en derivaten. Met meer dan 1,4 miljoen verkoop sinds de introductie van de eerste generatie Santa Fe in 2001, bevestigt Hyundai haar geloofwaardigheid in het SUV-segment. Met de KONA voegt het merk nu een vierde SUV toe aan haar line-up.

Meer informatie over de KONA zal binnenkort worden vrijgegeven, met de officiële onthulling nog voor de zomer van 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait