Fiat 500: nog technologischer en meer geconnecteerd

  • De speciale reeks 500 Mirror, gericht op de «millenials» die van technologie houden en altijd geconnecteerd zijn, is beschikbaar op de Belux-markt.
  • Apple CarPlay, de slimmere en veiligere manier om uw iPhone te gebruiken, zal voor het eerst beschikbaar zijn in combinatie met Uconnect™ 7″ HD LIVE radio met aanraakscherm.
  • Android Auto™, de eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om uw Android™-smartphone te gebruiken door hem te integreren met Uconnect™ 7″ HD LIVE radio met aanraakscherm, wordt geïntroduceerd op dit model.
  • Aangeboden aan €12.490 BTW incl. en beschikbaar in « private lease » aan € 229/maand gedurende 2 jaar en 20.000 km.

In 2017 wordt niet alleen de zestigste verjaardag van de Fiat 500 gevierd, maar verschijnt ook de Fiat 500 Mirror. Deze nieuwe versie is gericht op « millenials » die van nieuwe technologieën houden en een auto wensen die steeds geconnecteerd en over vooruitstrevende technologie beschikt. De 500 Mirror is standaard voorzien van onder meer Uconnect™ 7″ HD LIVE-aanraakscherm met Bluetooth, USB-AUX IN-poorten en geïntegreerde bedieningstoetsen op het lederen stuur.

De spannendste innovatie is het ultramoderne smartphone-integratiesysteem op de 500 Mirror, dat zijn intrede doet in het Fiat-gamma. Dat betekent dat gebruikers rechtstreeks toegang hebben tot de belangrijkste applicaties op hun smartphone via het 7″-aanraakscherm van het in de middenconsole geïntegreerde Uconnect™-systeem.

Met ondersteuning van Apple CarPlay, de slimmere, veiligere manier om uw iPhone te gebruiken in de auto, kunnen bestuurders navigatie-instructies ontvangen die geoptimaliseerd zijn voor de verkeersomstandigheden, bellen en gebeld worden, tekstberichten verzenden en ontvangen en muziek beluisteren, terwijl ze hun aandacht op de weg gericht houden.

Ook via de Android Auto-integratie kunnen bestuurders in alle veiligheid rechtstreeks vanuit de bestuurderszetel de belangrijkste applicaties en content van hun toestel beheren, navigatie-instructies ontvangen, bellen en gebeld worden, tekstberichten verzenden en ontvangen en muziek beluisteren.

De nieuwe 500 Mirror is beschikbaar in de berline- en cabrioversie, uitsluitend met de benzinemotor 1,2 l 69 pk. Zijn verkoopprijs bedraagt €12.490 BTW incl. voor de berline, €15.490 BTW incl. voor de cabrio.

De 500 Mirror bevestigt het succes van de iconische Fiat, met tal van nieuwe stijlaccenten: lederen stuur met geïntegreerde bedieningstoetsen, verwarmde buitenspiegels afgewerkt in chroom, « Mirror » -badge in geborsteld aluminium op de B-stijl en de speciale koetswerkkleur Azzurro. Andere beschikbare kleuren voor de 500 Mirror zijn Gelato White, Passione Red, Vesuvio Black en Carrara Grey.

Een uniek aanbod

Op de Belgische markt komt FCA Belgium met een interessante aanbod voor wat betreft de nieuwe Fiat 500 Mirror, namelijk een « private lease » van €229/maand gedurende twee jaar en 20.000 km. Dit « private lease » aanbod omvat het gebruik van de auto, de belastingen, het onderhoud, reparaties, omniumverzekering, wegenbijstand 24/7

en zomerbanden

De nieuwe Fiat 500 Mirror is vanaf heden beschikbaar bij alle officieel erkende distributeurs van het merk Fiat in België en het Groothertogdom Luxemburg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait