ZOUTE GRAND PRIX® 2017

De achtste editie van de ZOUTE GRAND PRIX® in Knokke-Heist (5-8 oktober) komt eraan en bevestigt de sterke internationale reputatie van het prestigieuze classic car festival.

De populariteit van het stijlvolle evenement voor oldtimers en droomwagens zit al jaren in de lift en 2017 belooft een topeditie te worden. De meest gerenommeerde automerken zullen er een mix van oldtimers, nieuwe modellen en primeurs tentoonstellen en dit jaar vieren ook een paar topmerken een bijzonder jubileum. De ZOUTE GRAND PRIX® is een bezoek dus meer dan ooit waard.

Zoals elk jaar bestaat het prestigieuze oldtimersfestival uit 5 evenementen: de ZOUTE TOP MARQUES® exhibitie, de ZOUTE RALLY® by Chubb, de ZOUTE SALE® by Bonhams, het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Bank Degroof Petercam en de ZOUTE GT TOUR® by EY. Die zullen het publiek 4 dagen lang meezuigen in een droomwereld van automotive sport, luxe en lifestyle.

Bovendien kunnen de genodigden op zondag 8 oktober de meer dan 50 deelnemende wagens aan het internationaal hoog aangeschreven elegantieconcours niet alleen bewonderen op de Fairway 1, maar voor het eerst ook op de Fairway 2 van de Royal Zoute Golf Club.

Philippe Van de Ryse en Filip & David Bourgoo, organisatoren: “De ZOUTE GRAND PRIX® is een unieke mix van ontspanning, klasse, sport en raffinement. En dat slaat aan. Vorig jaar kwamen meer dan 160.000 liefhebbers van exclusieve oldtimers en prestigieuze automerken naar onze badstad en was er een grote belangstelling van de binnen- en buitenlandse media. Met deze editie gaan we verder op de ingeslagen weg en laten we bezoekers én deelnemers nog meer proeven van zeldzame wagens en de Zoute way of life.

Meer informatie over de ZOUTE GRAND PRIX® 2017 vindt u op www.zoutegrandprix.be.