Alpine maakt verdelersnet bekend voor de Belgisch-Luxemburgse markt

  • 3 Alpine-centers voor de Belux
  • Opening eind 2017
  • Specifieke Alpine-adviseurs

Na de voorstelling in wereldpremière van de nieuwe A110 op het Autosalon van Genève stelt Alpine vandaag zijn verdelersnet voor de Belgisch-Luxemburgse markt voor.

Het Alpine-net opent eind 2017 zijn deuren en zal dan bestaan uit 3 Alpine-centers. Het zal ondersteund worden door de partners van de Renault-groep in België en door Renault Retail Group in het Groothertogdom Luxemburg.

De Alpine-centers zullen geïntegreerd worden in de bestaande Renault-vestigingen en een authentieke merkervaring garanderen.

Een plek gecreëerd door de echte liefhebber, voor de echte liefhebber

De Alpine-centers worden opgezet als een plek om in interactie te gaan rond een gedeelde passie voor de sportauto, en Alpine.

De Alpine-centers zullen zowel de echte kenner als de nieuwkomer een merkervaring bieden die tegelijk toegankelijk en intimistisch is.

In de showroom ademt alles de Alpine-stijl, met eenvoudige, warme en authentieke materialen en krachtige blauwtoetsen.

Bezoekers zullen onthaald worden door een Alpine-adviseur, die als rol heeft klanten te begeleiden doorheen het aankooptraject, en hun passie voor Alpine te delen door hen de gloriemomenten uit de geschiedenis van het merk te laten ontdekken of herontdekken.

Lijst en adressen van de Alpine-centers:

LOCATIES

ADRESSEN ALPINE-CENTERS

 

Antwerpen 

Noorderlaan 89 – 2030 ANTWERPEN

Brussel

Leuvensesteenweg 400 – 1930 ZAVENTEM

 

Groothertogdom Luxemburg

Rue Robert Stumper 2 – 2557 LUXEMBURG