ZOUTE GRAND PRIX® 2018

Top classic car & lifestyle event: +500 exclusieve wagens, wereldprimeurs & birthday specials.

In 2017 trok de ZOUTE GRAND PRIX® 200.000 kijklustigen en meer dan 120 journalisten uit heel Europa naar Knokke-Heist. Van donderdag 4 t/m zondag 7 oktober vindt in de mondaine badplaats aan de Belgische kust de 9e editie van dit prestigieuze car & lifestyle festival plaats.

Op 4 dagen worden 5 topevenementen georganiseerd waarbij het publiek wordt meegezogen in een droomwereld van automotive sport, luxe en lifestyle. Zo staat er dit jaar weer een schitterende oldtimerrally met meer dan 200 wagens op het programma en is er een bijzondere editie van het elegantieconcours (met een internationale jury van experten). Op zondag sluiten meer dan 200 moderne en oogverblindend mooie GT’s de ZOUTE GRAND PRIX® 2018 af. Spektakel verzekerd!​

5 topevenementen op 4 dagen:
ZOUTE TOP MARQUES®: openluchttentoonstelling van premium automerken
ZOUTE RALLY® by Stow: oldtimerrally voor classic cars
ZOUTE SALE® by Bonhams: veiling van exclusieve droomwagens (Top 3 Europa)
ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Degroof Petercam: elegantieconcours van internationale klasse
ZOUTE GT TOUR® by EY: tour van uitzonderlijke GT wagens (jonger dan 20 jaar)

Meer informatie over de ZOUTE GRAND PRIX® 2018 vindt u op www.zoutegrandprix.be.