ConXioN opnieuw partner van het Jobfixers Belgian Rally Championship 2019

ConXioN, het IT-bedrijf van Chris Debyser uit Deerlijk, zal ook dit jaar partner zijn van het Jobfixers Belgian Rally Championship 2019. Dit jaar is ConXioN precies 20 jaar aanwezig in de rallysport.

ConXioN is onder impuls van Chris Debyser uitgegroeid tot een bedrijf met 70 personeelsleden die samen een omzet realiseerden van ruim 17 miljoen euro in 2018. De thuisbasis is nog steeds Deerlijk, maar volgende maand opent ConXioN een nieuw experience center langs de E17. 

“In dat experience center, gelegen op een locatie die veel visibiliteit garandeert, willen we bedrijfsleiders in mensentaal uitleggen en tonen wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste technologie,” vertelt bedrijfsleider Chris Debyser, die in 1999 voor de eerste keer de naam ConXioN lanceerde in de rallysport. “In 1999 hebben we voor de eerste keer een rally gesteund, meer bepaald de TBR. In 2002 waren we in de Omloop van Vlaanderen, een wedstrijd waar we ondertussen naamsponsor van zijn, aanwezig met een grote tent in het servicepark. In 2003 ben ik zelf beginnen rijden als rallypiloot en vanaf 2008 steunen we het Belgisch kampioenschap. Dat begon als hoofdsponsor van het Belgisch kampioenschap Historic via Gaby Goudezeune en wijlen Peter Baert. Hij bracht na elke wedstrijd een afzonderlijke reportage in Pitstop TV over het Historia-Kampioenschap. Kortom, de rallysport zit in het DNA van ConXioN. Dankzij de reportages die promotor Chris en Stevy Courteyn op Sporza brengen, levert het Belgisch rallykampioenschap een prima return en veel visibiliteit op.”

Zelf zal Chris Debyser zich dit seizoen wat minder uitleven aan het stuur van een rallywagen. “De tijd ontbreekt gewoon, want ik heb het zakelijk erg druk. Maar, er zijn wel plannen om in de Rally van Haspengouw mee te rijden als copiloot en verder wil ik in Tielt en Moorslede met de Porsche 997 GT3 aantreden, natuurlijk ook in de kleuren van ConXioN,” besluit Chris Debyser.

Ook dit jaar zal er niet naast ConXioN gekeken kunnen worden in het Jobfixers Belgian Rally Championship, dat op 23 februari van start gaat in de Rally van Haspengouw.