42ste Antwerp Classic Salon

Op vrijdag 1 maart om 14 uur opent het 42ste Antwerp Classic Salon de deuren van Antwerp Expo voor een heel weekend fun en business rond de klassieke auto en aanverwante producten.

Deze 42ste editie belooft weer legendarisch te worden. We hebben een ongelooflijk platform van een 20-tal unieke Lamborghini’s die de volledige tijdslijn van dit roemruchte Italiaanse merk zullen weerspiegelen. Kers op de taart is hierbij de Lamborghini 350GT die ooit de persoonlijke wagen was van Ferrucio Lamborghini himself.

Daarnaast vieren wij ook de 100ste verjaardag van Citroën, de 60ste verjaardag van de legendarische Mini – met 12 Mini’s in alle mogelijke varianten. Daarbovenop is het ook 65 jaar geleden dat de eerste Chevrolet Corvette werd gebouwd. Ook dit laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.

In hall 4 pakken we ook nog uit met een extra attractie. Het Deurnese bedrijf Nijsmans Classics toont een nooit geziene collectie aan vooroorlogse Mercedes-Benz. Wagens die amper gereden hebben en eruit zien alsof ze pas de showroom verlieten.

www.antwerpclassicsalon.be