De MINI John Cooper Works GP:

voor de snelle beslissers.

03.07.2019 Persbericht

Met meer dan 300 pk wordt de nieuwe John Cooper Works GP sneller en krachtiger dan ooit. Hij is wereldwijd gelimiteerd tot slechts 3.000 modellen. MINI Belux biedt als eerste markt wereldwijd zijn klanten de mogelijkheid om de wagen nu alvast te reserveren. Snelle beslissers zijn welkom op gp.mini.be.

https://youtu.be/9VAAXu5Ykd8

Met meer dan 300 pk wordt de nieuwe John Cooper Works GP sneller en krachtiger dan ooit. Hij is wereldwijd gelimiteerd tot slechts 3.000 modellen. MINI Belux biedt als eerste markt wereldwijd zijn klanten de mogelijkheid om de wagen nu alvast te reserveren. Snelle beslissers zijn welkom op gp.mini.be.

MINI John Cooper Works GP Prototype (06/19)Tijdens de 24h van de Nürburgring stelde MINI een gecamoufleerd prototype voor van de MINI John Cooper Works GP. De wagen kan rekenen op een krachtige motor, met een 4-in-lijn die meer dan 220 kW/ 300 pk produceert. De verdere uitrusting omvat een modelspecifieke ophanging, een lichtgewicht constructie en heel precies gedefinieerde aerodynamica. Waar zijn voorganger de Nürburgring-Nordschleife met een rondetijd van 8:23 wist af te leggen, rijdt het nieuwe prototype vandaag al de ‘Groene hel’ in minder dan acht minuten. En dan is het testprogramma nog niet klaar.

“De MINI John Cooper Works GP belooft een extreme atleet te worden. De wagen wordt in 2020 op de markt gebracht. Om onze grootste liefhebbers ter wille te zijn, zetten wij vandaag reeds onze bestelsystemen open”, zegt Ewoud Van der Heyden, General Manager van MINI Belux.

Wie als één van de eersten in België en Luxemburg zijn MINI John Cooper Works GP wil bestellen, kan zijn gegevens achterlaten op https://gp.mini.be / https://gp.mini.lu. Na betaling van een voorschot van €1.000 wordt de reservatie bevestigd.