Optimale bescherming met Outback Outdoor Edition

–  Subaru introduceert de Outback Outdoor Edition. Deze speciale, gelimiteerde editie valt meteen op door zijn beschermende carrossiedelen en zijn stoere uiterlijk. De Outback Outdoor Edition is per direct verkrijgbaar voor € 39.595 en biedt een prijsvoordeel van € 1.299,00.

Subaru hecht veel waarde aan passieve en actieve veiligheid. Dat blijkt onder meer uit Subaru’s merkwaarden, het streven naar nul verkeersdoden in 2030 en is ook terug te vinden in uit de standaarduitrusting van de Outback:  het veiligheidssysteem EyeSight, Symmetric All-Wheel Drive, Side View Monitor, een laag zwaartepunt dankzij de Boxer-motor en tal van andere voorzieningen waarmee de Outback de veiligste auto in zijn klasse is. Deze Outback Outdoor Edition biedt daardoor niet alleen optimale bescherming voor zijn inzittenden, maar zorgt nu ook voor extra bescherming van de carrosserie. Bovendien klappen de zijspiegels automatisch in zodra de motor wordt uitgeschakeld.

De Outback Outdoor Edition is door het uitgebreide pakket beschermende delen klaar voor elke tocht. De kunststof bescherming op voor- en achterbumper toont niet alleen stoer, ze garandeert een soepele voortgang dankzij een bodemvrijheid van 20 centimeter. De zilverkleurige, beschermende kunststofdelen houden de zijkanten in goede staat, en de spatbordverbreders zorgen voor extra bescherming op de flanken en een nog stoerdere uitstraling. De rubberen mat in de kofferbak vrijwaart de laadruimte van modder en vuil.

De standaarduitrusting van de Outback Outdoor bestaat verder uit onder andere elektrisch verstelbare en verwarmde lederen zetels, licht- en regensensoren, keyless entry en airconditioning met automatische klimaatregeling, een glazen schuifdak, een elektrisch bedienbare achterklep, een audiosysteem van Harman Kardon en een multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto,


De Outback Outdoor Edition wordt aangedreven door een 175 pk sterke 2.5 benzinemotor, gekoppeld aan een Lineartronic-automaat. Zoals je mag verwachten van een Subaru, is vierwielaandrijving standaard.

 
Subaru Outback Outdoor Edition (meeruitrusting ten opzichte van de Premium):

  • Kunststof beschermplaat voor- en achteronderbumper
  • Kunststof dorpelbescherming
  • Spatbordrandenset voor- en achteraan
  • Automatisch inklapbare buitenspiegels

De Outback Outdoor Edition is per direct leverbaar in een gelimiteerde oplage en kost € 39.595