Nieuwe organisator voor oldtimer event Flanders Collection Cars

erder dit jaar vond in Flanders Expo de dertigste editie van Flanders Collection Cars plaats. Deze jaarlijkse hoogmis voor de gepassioneerde classic car liefhebber zal op 15 & 16 februari 2020 georganiseerd worden door een nieuw en dynamisch team.

Na 10 succesvolle edities geeft de huidige organisator Hans Stevens van Funcars de fakkel door aan expo studio; een samenwerking tussen Jonathan Geerinckx, Kobe Engels en Maxime Poppe. Drie gedreven dertigers die de krachten bundelen om een nieuwe wind in het vertrouwde concept te blazen.

“De charme van oldtimers weet jong en oud te bekoren. Oldtimers zitten de laatste jaren in de lift. Dit is te merken aan de enorme belangstelling van het brede publiek in dit type events,” vertelt Kobe Engels. “Door de jaren heen is Flanders Collection Cars met 12.000m² aan oldtimers, onderdelen en memorabilia dan ook een vaste waarde geworden in de sector. Maar nu is het tijd om dit concept future proof te maken. Om dit te verwezenlijken zag Hans in ons de ideale partij,” vult Jonathan Geerinckx verder aan.

Aan de kern van het event wordt niet geraakt, wel integendeel. Flanders Collection Cars wil zich meer dan ooit profileren als het platform bij uitstek voor buitengewone wagens in een betaalbare prijsklasse. “Het onbeschrijfelijke plezier om met een oldtimer te rijden, hoort toegankelijk te zijn voor elke liefhebber. Daar willen we met Flanders Collection Cars een steentje aan bijdragen,” verduidelijkt Maxime Poppe, die zelf al sinds zijn tienerjaren gebeten is door de microbe van vintage wagens.

“We zullen vooral inzetten op vernieuwing in de bezoekersbeleving. Zo kreeg Flanders Collection Cars een nieuwe visuele uitstraling en website, wordt het aanbod oldtimers verder uitgebreid en zullen er tijdens volgende editie heel wat nieuwigheden te ontdekken zijn,” legt Kobe verder uit. “We zijn achter de schermen al een tijdje druk in de weer met de voorbereidingen en hebben nu al zin om de deuren van de volgende editie te openen!” Een classic car event om naar uit te kijken.

www.flanderscollectioncars.be