Histoire D’un Rallye hors Normes

Liège – Rome – Liège  , Liège – Sofia – Liège , Marathon de la Route.                       

Histoire D’un Rallye hors Normes 

Deze wedstrijden vonden plaats tussen 1931 en 1971 en doen bij velen nog steeds een belletje rinkelen.Vier dagen en vier nachten racen tegen de tijd om  Rome en later Sofia te bereiken, heen en terug  !Een avontuur langs de meest beruchte Cols en onverharde wegen.  Er waren er veel geroepen maar weinig uitverkoren om deaankomst in Luik te bereiken.  Zij die de wedstrijd ooit uitreden zijn onsterfelijk geworden in de geschiedenisboeken.Na het boek van Jean Paul Delsaux is er eindelijk weer een prachtig boek verschenen over deze legendarische rallyes en dezwaarste uithoudingsrace ter wereld op het oude circuit van de Nurburgring.Dit boekwerk van Eric Faure  telt 224 bladzijden , 450 foto’s en 10 aquarellen geschilderd door artist en uitgever Benoit Deliège.

 Auteur : Eric Faure

Uitgever : Benoit Deliège

Taal : Frans

Formaat : 24 x 29  cm. gekartoneerd

Blz : 224 blz.  450 afbeeldingen

ISBN :   978-2-9601019-7-3Prijs 49 €

www.benoitdeliege.be